Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Hannah Montana Forever

Hannah Montana Forever

2
Oszd meg!

Már elkezdte a Disney Channel a Hannah Montana utolsó évadját, amit a JetixClub-ról tökétes minőségben beszerezhet bárki – én is így tettem :) Eddig három részhez volt szerencsém, és meg kell hogy mondjam, eddig ezek voltak a legjobb Hannah Montana epizódok.

Úgy tűnik a készítők nagyon komolyan veszik hogy ez a záró szezon, hiszen nagyon pörgős epizódokat állítottak össze. A kötelező tanulságot úgy adták át, hogy az ne legyen szájbarágós és mégis megértse az ember – igaz, ebben a HM mindig is vezető volt a Disney sorozatai közül. Mégis, ezek a friss részek annyira elevenek, királyak és élvezetesek, hogy öröm nézni.

A Hannah Montana többek között azért is az egyik kedvencem, mert az első epizódtól kezdve láthattuk ahogy kislányból nővé, kisfiúból pasivá érnek a szereplők – az ilyet pedig mindig is szerettem. Hihetetlen hogy Emily Osment milyen csinos nővé ért, Miley Cyrus szintúgy. Nagyon fog hiányozni nekem a sorozat ha véget ér, még jó hogy addig hátravan saccperkábé tizenkettő epizód.

Szerintem ha lesz egy kis időtök mindenképp lessetek bele az új Hannah Montana részekbe, hiszen valóban zseniálisak, ráadásul már a Jackson szálat is normálisan kezelik. Komolyan, soha nem volt még ennyire érdekes a srác, Sienna meg mint karakter írtó funny.

Értékelés: 10/10
Remek poénok, király dalok, original disney – olyan fajtába csomagolva hogy bárki megszeresse. Egy próbát másnak is megér, ugye?

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here