Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Camp Rock 2 Week – A Kritika

Camp Rock 2 Week – A Kritika

8
Oszd meg!

Nahát, hogy ez mekkora csalódás volt. Mármint, a Camp Rock második része. Vagy csak az én igényeim fejlődtek, vagy a Disney nem tette elég magasra a lécet… Legalább az első részben úgy-ahogy figyeltek arra hogy legyen valami történet. Egy kis ármány, romantika, és baráti pillanatok, minden adott volt egy kis tábori hangulathoz. Erre mit kaptunk a második részben?

rocktabor2

Egy őrült csajt, aki mindenáron meg akarja menteni a tábort, meg pár karaktert akiknek nagyobb teret kellett volna engedni. Leírom akkor is ha megköveztek: Demi Lovato elrontotta a filmet. Nem, nincs semmi baj a hangjával sem a színészi játékával. A gondok ott kezdődtek, hogy Mitchie karaktere semmi érdekeset nem tartogatott erre a részre, és az, hogy ő énekelte a dalok 70%-át, nagyon visszássá tette az egészet. Még a múltkori Záróbuli-győztes csaj se kapott szólót. Hogy is van ez?

Az új gonosz, Matthew ‘Mdot’ Finley pedig egy vicc volt, komolyan mondom. Mint karakter talán még érdekes, a színész már kevésbé. A film egysíkúságát jelzi, a srác végén hallatott mondata, miszerint mennyivel jobb lett volna egy szóló. Most ez arra kellett hogy Tess rájöjjön mekkora hibát követett el?

Apropó, tess. Szegény Meaghan Jette Martin, nem ezt érdemelte. Sokkal több lehetőség lapul abban a lányban, minthogy valami hülye picsát kelljen játszania a filmben. Az első részben legalább ‘volt valaki’, most azonban még egy szólót sem kapott – pedig nagyrészt miatta vártam a film második részét.

Valahogy már kezdem unni azt is, hogy ennyire erőltetik a legkisebb Jonast, azt a Frankiet. Nem értem minek kellett még ide is benyomni, pláne hogy a kissrác színészként annyira tehetséges mint Aly Michalka. Ez meg szívás, nem?

A történetet tekintve egyetlen pozitívum akadt az egészben. Nick Jonas és Chloe Bridges ‘kapcsolata’. A dal amit Nick előadott, az Introducing Me volt a film csúcspontja. És nem csak azért, mert maga a dal remek volt, hanem mert olyan édes volt Nick és Chloe, ráadásul a ‘nemtalizhatunk’ hangulat megkoronázta az összes jelenetüket.

Egy musical esetében az MÁR nem elég ha jók a dalok és profik a táncjelenetek. Most komolyan, azért dícsérjem a filmet mert grandiózus táncjelenetek voltak benne? Ez egy musical, az ember pedig alapból gondolja hogy nem falábú táncosok ugrálnak majd járókerettel. Sokkal többet vártam a második résztől… A dalokat tényleg imádom, a táncok is tetszettek de … ezt elkúrták.

Értékelés: 3/10

Ha nagyobb teret engednek a Chloe-Nick párosnak, és Demi Lovato jeleneteinek elveszik a felét, tán még tetszett is volna. A történet a legfontosabb. Akkor is ha ez egy musical!

2329 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. Teljesen igaz. Már nyár óta vártam a filmet mosthogy látta nem is tudom mire volt az a nagy várakozás. Unalmas volt és kész. Nem volt egy rendes főcselekmény szál, és én Shane helyében hagytam volna a búsba a pattogó Mitchekét. Szegény Tess-t már az elején megsajnáltam mikor senki nem foglalkozott veleés mindenki Mitchet sztárolta. Az előző részben nem úgy volt hogy kibkültek na mind1. A sztártábor szeritem teljesen szánalmas volt és ahogy írod az aMatthew nvű srác se valami nagy szám, nem tudom miért vannak érte oda, szerintem a hangja se jó. Mondjukazt hittem a végén jobbfej lesz és még talán lesz közte és Tess között valami. Dana és Nate(Nick J.) aranyos volt bár nem tudom ez a titkos szerelem dolog kicsit már túlon túl unalmas és előre tudható húzás volt de az tetszett hogy az elején nem a fiú hanem inkébb a lány kezdeményezett. Nekem a dalok jobban tetszettek most mint az első részben, én szeretem Demi hangját szóval én örülök hogy sokat énekelt. Bár igaz hogy más karaktereknek is adhattak volna nagyobb teret, de ez a nagy Demi-Joe fanatizmus ez van. Frankiet sajnálom nehéz lehet a bátyjai árnyékában élni így én meg értem ha őt is be akarják futtatni.Végezetül: Nagyobb durranásra számítottam, így csak egy újabb Disney film lett amit jobb volt csak egyszer látni…

 2. Csak véletlenül tévedtem ide, de nem is ez a lényeg.
  Rendesen leszóltátok a filmet, pedig nem érdemli meg.
  A magyar kiadást néztétek meg? Vagy az eredeti, angol változatot, amit a semmirekellő magyarosított csatorna nem vágott meg annyira??
  Mert igen, ez történt. Az eredeti verziója a filmnek sokkal hosszabb, a magyar változatból kivágtak egész jeleneteket, egész dalokat! Kivágták Meaghan Jette Martin és Matthew ‘Mdot’ Finley egyik remek duettjét is. Nekem az volt a legnagyobb csalódás amit a magyar csatorna csinált a filmmel!
  Aki veszi a fáradtságot, és megnézi a filmet angolul és vágatlanul, az beláthatja tényleg akkora durranás a film, mint azt beharangozták. Teljes egészében értelmet nyer a történet és megtalálhatod a mondanivalóját. Nézzétek meg a teljes filmet. Komolyan mondom!

 3. Én megnéztem angolul a filmet és szerintem nem volt akkora durranás. A zenék kétségtelenül nagyon jól sikerültek és nekem ez az Mdot Finley sem volt borzasztó, nekem semmi bajom vele. Viszont az engem is idegesített, hogy Mitchie folyton ugrált, pattogott, és minden körülötte forgott. Én szeretem Demit, imádom a hangját is, de most inkább hallottam volna plusz egy dalt Alison Stonertől vagy Meghantól és mínusz egyet Demitől. Lényegében ugyanazt a szerepet játszotta el, mint Meaghan Martin az első részben, csak nem “gonoszkodott” úgymond.

 4. Teljesen egyetértek veled. Én is már nagyon vártam a filmet, és mikor augusztus végén odajutottam, hogy végre megnéztem[persze angolul], én is csalódtam. Annyira nem erre számítottam. És igen, nekem sem tetszett Mitchie karaktere, számomra volt pár pillanat, perc, amikor kifejezetten irritált a filmben. Viszont Nate-nek [Nick] én is nagyon örültem, hogy a karaktere sokkal több teret kapott, meg persze az Introducing Me-s jelenet : ) A soundtracken tényleg énekelhetett volna kevesebbet Demi…

 5. Ahogy látom sokatok hasonló véleményen volt mint én. Egyébként, angolul láttam a filmet, minden jelenet benne volt, és még így se tetszett.

  Ízlések és pofonok :)

 6. Sziasztok,nagyon jó volt a camp rock 2,és a camp rock 1-se kutya,Demi=Mitchie a kedvenc lány szereplőm,nick jonas a fiuk közül

 7. Egyetértek a kritika írójával. Az egész film dögunalmas és szar volt. Tudom, hogy sokat dolgoztak rajta és stb., de lehetett volna nagyobb durranás az egész.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here