Glee Week: A könyvek

  0
  Oszd meg!

  Ha egy üzlet beindul… Ma a Glee kapcsán megjelent könyvekről olvashattok egy rövid ismertetőt.

  A legtöbb sikeres tévésorozathoz készítenek könyv verziót is – némelyik a kulisszatitkokkal van teli, míg a többi “csupán” a sorozat történéseit meséli el a rajongóknak. A Glee kapcsán szerencsések lehetnek az amerikai rajongók, az első Glee kötet már meg is jelent, és a többire sem kell sokat várni!

  Az első megjelent kötet a “Glee: The Beginning” címet viseli, ami egyfajta előzmény-könyvként funkcionál, itt a karakterek ‘sorozat előtti’ életét ismerhetjük meg. A kiadvány 2010. Augusztus 3-án látott napvilágot az Egyesült Államokban. A második rész előkészeletei is megkezdődtek, a “Glee: Foreign Exchange” előreláthatólag 2011. Február 15-én lát napvilágot.

  A legérdekesebb kiadvány minden bizonnyal a “Gleefull: A Totally Unoffical Guide to the Hit TV Series Glee” c. könyv, azaz egy nem hivatalos kézikönyv a sorozatról. Itt többek között a színészek sorozat előtti életével ismerkedhet meg az olvasó, de a Glee néhány kulisszatitkára is fény derül. A könyv írója a 24 éves Amy Rickan, aki Londonban dolgozik újságíróként. Ő kezdeményezte és szerkesztette a kötetet, hiszen imádja a pop-kultúrát és a zenét, a Glee pedig mindkettőben jeleskedik. Mindazonáltal a könyvet nem engedélyezte és hagyta jóvá a Fox. Az Amazon.Com oldalon azonban már előrendelhető – 10 dollárért – a hivatalos megjelenés pedig 2010. Szeptember 28-ra van kitűzve.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here