Főoldal Hírek Elhunyt America Ferrera édesapja

Elhunyt America Ferrera édesapja

1
Oszd meg!

Elhunyt az “Ugly Betty” hősnőjének az édesapja. America Ferrera és az apja között a kapcsolat már rég megromlott, a férfi egy barátja például nyilvánosan kritizálta Americát, amiért a színésznő még anyagilag sem támogatta az apja felépülését.

A színésznő édesapja egy állami kórházban vesztette életét, Hondurasban, a vesztét a vesebetegség okozta. Roberto Guerra biológus – a halott barátja – volt az, aki kritizálta Americát. “Elhagyta őt amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. Állami kórházba kellett mennie, mert nem volt pénz a dialízis finanszírozására” – nyilatkozta a férfi, aki arra is kitért, hogy America Ferra több millió dollárt keresett az elmúlt években, de nem akart a finanszírozni az apja felépülését. Az elhunyt maradványai La Esperanza városban kerülnek végső nyughelyére, a terület 125 mérföldre található Hondurastól.

Bár az újságírók megkeresték America Fererrát hogy nyilatkozzon a témával kapcsolatban, a színésznő elhárította a média erre vonatkozó kérdéseit. Akárhogy is, őszinte részvétem Americának a veszteségért – a szíve mélyén biztos szerette az édesapját.

754 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here