Főoldal Érdekességek Ajánló Glee Week – A magyar promók

Glee Week – A magyar promók

7
Oszd meg!

Minden premier esetén nagyon fontos tényező, hogy milyen fajta promóciós videókkal áll elő a sorozatot bemutató csatorna. Jelen esetben az RTL Klub készített három kisfilmet a sorozathoz, amit itt is megtekinthettek. Szerény véleményem a videók isteniek, figyelemfelkeltőek és megragadják a lényeget.Mindenki aki sikerre vágyik ugyanolyan utat kell bejárnia.
Will: – Átvenném a Glee klubot!
Igazgató: – Havi hatvan dolcsi.
Will: – Azt akarod hogy én fizessek érte?
Glee – Sztárok leszünk. Szombaton dupla epizóddalSue: – A gimi egy kaszt rendszer, a gyerekek bizonyos szintekre kerülnek.
Sue: – Ez gyalázatos!
Ken: – Leborotválták egy fiú szemöldökét, mert nézte a Grace Klinikát.
Will: – És a Glee Clubbosok hol vannak?
Sue: – Az alagsorban.
Rachel: – Mindenki utál.
Will: – Azt hiszed ezen a Glee-Club változtat?
Glee – Sztárok leszünk. Szombaton 16.40-kor, dupla epizódokkal!Sue:- Figgins igazgató úr, az imént azt mondta nekem hogyha a Glee nem jut be a kerületire, véget vet a programnak. Aúcs.
Finn: – Ugyanazért vagyunk itt, mert jók akarunk lenni.
Will: – Ők lesznek az ellenfeleink … Szerintem nem olyan tehetségesek mint mi.
Glee – Sztárok leszünk. Szombaton 16.40-kor, dupla epizódokkal!

7 Hozzászólások

 1. Ami leginkább meglep, hogy még Molnár Ilonka se tűnik olyan bénának.Bár, elég bátor dolog két másodperc szöveg után ezt így kijelentenem ^^

 2. Imádom a Glee-t, de ez a szinkron…
  – Háda Jánosnak örülök a legjobban, imádom a hangját, és illik Figgins-nek, de hiányoltam az akcentusát a videóban
  – Spilák Klára nem a legjobb választás Sue-nak, neki én valami mélyebb és határozottabb hangok képzelnék el. pl. Vándor Éva
  – A legrosszabb pedig szegény Finn: Előd Álmos egyszerűen nem illik hozzá, nagyon bántotta a fülem, amikor megszólalt a videóban

 3. Detto egyet értek :)
  Sue-hoz nagyon nem illik ez a hang, az eredeti kicsit mélyebb jobban ütött a gúnyos beszólásaival.

 4. hát én még nem láttam a sorozatot angolul sem, és sztem azért sokan eddig nem is ismerték -persze én már hallottam róla, és csak jókat-, és nekem a szinkron tetszik. lehet h az eredetinél rosszabb, de annak aki angolul nem láta még, annak tökéletes :D szóval szerintem, nem rontja az esélyeit.

 5. jujj, tök jók ezek a reklámok!! arra jöttem rá am, h ha a szinkronokat nagyon el is tudják szarni a magyar csatornák, a reklámok azért legalább jók szoktak lenni^^ (kivéve a Vampire Diaries-nél, annál az se jó…) meglepő módon am nem olyan rossz a szinkron szerintem, csak Sue hangja borzalmas :S viszont arra leszek kíváncsi, h mivel a számok, amiket énekelnek, rendes részei a történetnek és a részeknek, azt h fogják megoldani, h mindenki értse őket? (mivel nyilvánvalóan nem szinkronizálják le őket – szerencsére)

 6. Nem, feliratosak lesznek a dalok. És amint egy Fókuszos részből kiderült, a feliratot fordítják, nem pedig ferdítik (tehát azt fordítják amiről valóban szól a dal).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here