Főoldal Hírek 90210 – Kiderült ki lesz meleg…

90210 – Kiderült ki lesz meleg…

0
Oszd meg!

Pár hete derült ki, hogy a 90210 harmadik évadjában egy újabb meleg szál kerül bevezetésre – ezúttal az egyik férfi főszereplőről derül ki, hogy a srácokhoz (is) vonzódik. Az esélyesek Navid, Liam és Teddy voltak – az utóbbi lett a ‘befutó’.

trevor-donovan

Hadd mondjam el, meleg vagy nem, a kapcsolat az kapcsolat. Mindenki ugyanazon az örömön, gondon és élvezeteken megy keresztül” – nyilatkozta a Teddyt alakító Trevor Donovan, majd hozzáfűzte – “Az elfogadás a család, barátok és a társadalom által csak egy pont lesz a karakter személyiségfejlődésének az útján“.

A 90210 második évadjának nézettsége sajnos jelentősen csökkent az első szezonhoz képest, a készítők pedig remélik, hogy ezen szál bevezetése kapcsán egy új közönséghez s réteghez szólhatnak, ráadásul – akárcsak az eredeti sorozat esetében, – fontosnak tartják a mai társadalmi elfogadási problémák ábrázolását is.

A sorozat harmadik évadja szeptemberben debütál majd az amerikai The CW csatornán, a magyarországi folytatásról továbbra sincs semmilyen hivatalos információ.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here