Főoldal Hírek 90210 – Egy meleg karakter a horizonton!

90210 – Egy meleg karakter a horizonton!

2
Oszd meg!

A 90210 készítői a második évadra egy leszbikus szállal rukkoltak elő, a vadiúj harmadik szezonban pedig úgy tűnik, az egyik férfi karakerről derül ki, hogy a saját neméhez (is) vonzódik. Ha a spoilerek igazak, Trevor Donovan, Michael Steger és Matt Lanter lehetnek azok, akikről kiderül hogy ‘más’. Az Afterworld.com mindenesetre megkérdezte a három színészt, hogy ők mit gondolnak a hírről.

trevor-donovan

Még nem tudjuk ki lesz az. 33.3% az esélye hogy én leszek. Azt hiszem hízelgő lenne ha Teddy lenne meleg. Nagy lehetőség lenne bizonyítani színészként és belemerülni egy teljesen más karakterbe. Úgy gondolom a legfontosabb dolog a storyline kibontakozása lenne, a belső nyugtalanság bemutatása … az önmegvalósítás, az önelfogadás” – nyilatkozta Trevor Donovan.

Mi mindannyian elszeparáltan tartottunk megbeszélést a producerekkel, akik azt mondták mindenki történetvezetése kalandokkal teli lesz. Nem árulták el kié lesz a meleg karakter, mert elementális meglepetést akarnak. Szeretném ha a karakter őszintén kezelné a dolgot. Én azt preferálom, hogy Navid térjen vissza Adriannához. Szeretem őket, a történetük lassú de biztos” – nyilatkozta Navid megtestesítője Michael Steger.

90210-matt

Nos, én nagyon meglepődtem amikor értesültem róla. Azt hiszem, jó lesz így. Valami olyan történik, ami az iskolákban is, és ez még jellemzőbb mint tíz éve, az eredeti sorozatban. Ez valódi, reális és fontos probléma, úgy gondolom sok emberre vonatkozhat” – nyilatkozta Matt Lanter, aki másfél alakítja Liam karakterét, majd hozzáfűzte, – “Vannak olyan okok, amik miatt valószínűleg Liam nem lehet az a karakter

A CW sorozata, a 90210 2010. szeptember 13-án tér vissza az amerikai képernyőkre. Az pedig hogy meleg karakter válik meleggé – vagy éppen nem, – ősszel ki is derül. Arról hogy a tv2 – vagy a fem3 – mikor folytatja a széria hazai vetítését, még mindig nincs információ.

2 Hozzászólások

  1. Szerintem egyértelműen Navid lesz az, a színész már máshol is formált meg meleg karaktert és igazság szerint én az első évadban vártam, hogy mikor derül ki róla, hogy meleg aztán ugye másképp történtek az események.

  2. @Laci Csak azért mert a True Blood-ban egy meleg escortot alakít, még nem jelenti feltétlenül azt hogy Navid lenne meleg. Pláne ha belegondolsz, hogy a második évadban pedig pont a Navid másik fele, ADrianna lett pár részre leszbikus. Ez annyira nevetséges lenne.

    És igen, én abban bízom hogy Liam (MATT LANTER) lesz a szerencsés :d

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here