Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Victorious – 1.01.

Victorious – 1.01.

2
Oszd meg!

Többen tanácsolták hogy teszteljem le a Nickelodeon sorozatait is, ne csak a Disney Channel szériáiba lessek bele. Az iCarly nagyon megtetszett, úgy döntöttem esélyt adok a Victorious-nak is. Hát, nem bántam meg :)

Tori egy átlagos lány, akinek fogalma sincs arról, hogy milyen csoda lakozik a torkában. Miután a nővérét kénytelen helyettesíti egy előadáson, rámosolyog a szerencse. Egy menő művészeti iskola igazgatója helyet kínál számára. Tori az átlagos amerikai iskolák világából belecsöppen egy igazi művészközpontba, ahol mindenki bohém, egyedi és rendkívül szórakoztató…

Persze, néhol a szituációk elég erőltetettek, akárcsak a poénok, de mégis működik az egyveleg. A fiú karakterekből például az egyiket sem sikerült normálisan megalkotni, valahogy egyiknek sincs jelleme. Na jó, talán a hasbeszélő srác a bábuval kivétel, rajta jókat lehet viccelni. A lányok egyébiránt nagyon funnyk. Gondolok itt elsősorban a vörös hajú lányra, az ő beszólásain annyit nevetek. Első blikkre Brittany jut róla eszembe a Glee-ből, csak vörös és kevésbé ribis kiadásban. Akárhogy is, a szórakozás garantált. A másik nagy kedvenc Trina, Tori nővére. Hát az ő jelleme, a beképzeltsége az elején még idegesített, de már csak jót nevetek rajta.

A sorozatból eddig nyolc részt mutattak be az USA-ban, szerencsére ezekhez magyar felirat is készült. Három epizódon vagyok túl, és egyszerűen nem tudom megunni. Tudom, nincs sok köze a realitáshoz a sorozatnak, de mégis, szórakoztató, ráadásul néhol őszintén fel is tudok nevetni. Az meg hogy haladnak a korral, és Tori a hangulatát, néhány soros infót közöl Twitteren nagyon maivá teszi az egész sorozatot :)

Nem is húzom tovább a kritikát, megyek, nézem tovább. Ezt javaslom nektek is :)

1331 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here