Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Túl jó nő a csajom (2010)

Túl jó nő a csajom (2010)

1
Oszd meg!

Emlékszem, a bemutatót még akkor láttam, amikor a “Minden kút rómába vezet” c. klasszikust néztem a Westend mozijában. Már akkor felkeltette a figyelmem az alkotás, noha tudtam hogy milyen irányba akarnak elmenni az alkotók…
Nem is csalódtam a filmben, pontosan azt kaptam amit vártam, felhőtlen szórakozást. Persze, jogosak a negatív kritikák is, miszerint túl kiszámítható a történet, és ne is beszéljünk a “azonnal oda kell érnem a reptérre, mert elutazik” típusú közhelyes, unalmas és idióta jelenetről, ami véleményem szerint alaposan rontotta a film színvonalát. Igen ám, csökkentette ugyan, de nem annyira hogy egy rossz filmmé tegye.
Őszintén szólva, én végig megértettem Kirt-ot. Az hogy fel sem fogta, hogy ő bejöhet egy olyan csinos lánynak mint Molly, teljesen érthető. Az aki egy kicsit csúnyább, nyomibb vagy moletebb mint az átlag, favorizálja és dicsőíti azt ami szép, és meg sem fordul a fejében, hogy legtitkosabb álmainak tárgya éppen őt választaná, amikor bárkit megkaphatna…
A szereplők is nagyon szimpatikusak voltak, és jó volt végre olyan arcokat látni, akiket eddig nem ismertem. Na jó, egyet leszámítva, az Krysten Ritter – a csaj kaphatna már valami főszerepet, valami zseniális amit lenyom abban a pár percben amíg képernyőn van. Ha másért nem is, miatta sajnálom hogy a Gossip Girl Spinoff terve nem valósult meg.

Láttam pár fórumot ahol a szinkront is gyalázták, hát szerintem meg nagyon jó lett. A sokat hallott Zsigmond Tamara és Hamvasi Dániel nagyon oda tették magukat, ráadásul most először hallottam szinkronban a Kaméleon sztárját, Nagy Ervint, nem bánnám ha többet dolgozna szinkronstúdiókban :)
Értékelés: 7/10
Szóval, a maga nemében szerintem egy nagyon szórakoztató film volt, ami tele volt ütős poénokkal és érdekes jelenetekkel. Ennek ellenére mégegyszer nem nézném meg, de egyszeri megnézésre, délutáni szórakozásra tökéletes választás :)

1267 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here