A Született Feleségek új sztárja: Brian Austin Green

  2
  Oszd meg!

  Régóta hiányoltuk a Született Feleségekből a dögös pasikat, akik miatt még inkább megéri a képernyőre tapadnunk. Szerencsére, a producerek is felismerték ezt az égető hiányt, és egy frenetikus színészt szerződtettek le az új évad egyik főszerepére. A karakter neve Keith lesz, a Lila akác köz playboyát alakítja majd, aki a harmincas éveiben jár és vállalkozó – adta hírül az Acces Hollywood.

  brian-austin-green

  A szerepet nem más kapta meg, mint a Beverly Hills 90210 és a Terminátor: Sarah Connor Krónikái sztárja, Brian Austin Green. A harminchat éves színész számos szakmai elismerést gyűjtött be az évek során, amellett pedig hogy színészkedik, az énekesi karrierrel is megpróbálkozott, igaz ott nem lett túl sikeres, viszont a magánélete annál jobb, ugyanis feleségül vette Hollywood egyik legdögösebb nőjét, aki nem más, mint a Transformers sztárja Megan Fox.

  Én személy szerint nagyon örülök Brian szereplésének, és nem csak azért mert eszméletlenül dögös, hanem mert tehetséges is. Reméljük a jelenléte új színt visz a sorozatba.

  A Született Feleségek 7. évadjának első része Szeptember 26-án kerül adásba az Egyesült Államokban, a négy főszereplő grácia mellett pedig többek között Vanessa Williams (Ugly Betty) és immáron Brian Austin Green gondoskodik a szórakozásról.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here