Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Bette – A reality és a sorozat mostohagyermeke

Bette – A reality és a sorozat mostohagyermeke

4
Oszd meg!

Még nagyon régen láttam kölyök koromban pár részt belőle az RTL Klubbon, akkor megfogott, ezért azt hittem most is tetszeni fog. Hát, tévedtem.

Bette Midler sorozatáról van szó, amiben a nő szinte önmagát alakítja. Bette egy híres énekesnő, aki dacára sztárságának egy átlagos anyuka, egy még átlagosabb férjjel, aki ugyanolyan problémákkal néz szembe mint mindenki, az öregedéstől való félelem vagy a gyerekkel kapcsolatos gondok, nála annyi a plussz, hogy a legjobb barátja az a menedzsere és a dalszerzője. Alapból az elgondolás nem rossz, és ki tudja, a maga idejében talán vicces is volt, de a pilot tíz év távlatából tekintve nem az.

Tudjátok, az olyan elemekre gondolok leginkább, amikor Bette előadja, hogy nem szerepel egy sorozatban sem mint epizódszereplő, mert még a végén saját sorozatot kap, az pedig a karrierje legalja lenne – és ilyenkor megáll, és ad egy percet hogy nevessek. Hát, én nem nevettem. Még csak nem is mosolyogtam, nem hiszem hogy olyan ciki lenne ha valaki sorozatsztár. De, úgy tűnik ezzel csak én vagyok így :)

Bette Midler remek színésznő, imádtam Az elvált nők klubja c. kultuszfilmben, de valahogy ez a karakter olyan furán áll neki. Az sem tetszik, hogy szinte olyan az egész, mintha a reality és a sorozat közös mostohagyereke lenne
Egyébként, nagy szerepe volt Lindsay Lohannek abban hogy belekezdtem, ő alakítja Bette lányát. Hát, az első két részben nem sok vizet zavart, pedig reménykedtem, hiszen a régi Lindsay filmek nagyon tutik voltak.

Értékelés: 5/10
Régen lehet hogy nagyon vicces volt, de ma már ez kevés. 18 rész összesen, de nem óhajtom rápocsékolni az időmet, vannak ettől jobb sorozatok is. Amúgy, sajnálom hogy ennyire béna, szeretem a retro-sorozatokat…

1218 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. Hát az RTL-en én is láttam pár részt régen és úgy nekem is tetszett. Tény, hogy fura stílusa van, de szerintem nem szörnyű, csak eljárt felette az idő.

 2. Áh, én is emlékszem mér erre a sorozatra. De csak 18 epi van? Az nem sok :P Meglepődtem hogy Lindsay Lohan játszik benne, pont ma 24 éves :P micsoda véletlen h pont ma tetted fel ezt a postot :)

 3. Én imádtam, és imádom most is :) lindsay csak pár epizódik játszotta a lányát azután lecserélték, de a férjét is :)

  Vicces nő :D

 4. @Laci Nekem az első két rész alapján volt gáz, lehet hogy a vége az már jobb.. Ha lesz időm ránézek.

  @defiszon Hihi, nem is tudtam. Nem volt tervezett :)
  Amúgy jah, csak 18 rész, gyorsan megbukott. Pedig Bette Midler…

  @fofi Midler tényleg nagyon vicces, itt inkább az írókkal volt a baj :s
  Nem is tudtam a cserélgetésről :D hihi :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here