Főoldal Érdekességek Interjú Interjú: Michael Vartan

Interjú: Michael Vartan

1
Oszd meg!


Hamarosan visszatér az amerikai képernyőkre a Trinity Kórház c. sorozat a 2. évaddal. Nagy változások várhatók a szériában és a koncepcióban egyaránt, többek között erőlt mesélt a Tv-Guide magazinnak Michael Vartan, a széria egyik sztárja, aki leginkább a “Bambanő” c. filmből vagy a klasszikussá vált Alias c. sorozatból lehet ismerős a magyar nézők számára.

– Nagy változások lesznek idén, huh?
Igen, majdnem olyan, mint egy mások show. Ebben az évadban borul a papírforma. A kapcsolatom Jada karakterével teljesen megváltozik, tele lesz érzelmekkel.

– Christina férje nem is halt meg?
Tudom… A tévé idő olyan mint kutyák évei.

– És ez mocskos lesz?
A tényleges szeretkezés remélem hogy nem. Szeretném azt hinni hogy a szeretkezés szakértői és csodálatos dolog.

– Szóval, mi a véleményed az Alias-remake pletykáról?
Ez teljesen abszurd számomra. Túl korai. Biztos vagyok benne hogy Jennifer Garner még mindig fut a folyosón és fegyverrel lövöldözik. Ha húsz év múlvva akarják csinálni megértem, de most?

– Jada, Jennifer, J. Lo. – mindig dögös csajokkal dolgozol együtt...
Igen, olyan beteg vagyok hogy együtt dolgozom a színésznők ‘karaktereivel’. Ők igazán keményen néznek ki, nekem pedig meg kell kreálnom egy olyan kémiát, ami nincs meg.

Forrás: Tv-Guide

1 hozzászólás

  1. Hirtelen csak a képet láttam és fél percig gondolkodtam, hogy honnan ismerős. Aztán rájöttem és le is volt írva, hogy a Bambanőből. Imádom. Jó színész

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here