Főoldal Érdekességek Interjú Interjú: Michael Steger

Interjú: Michael Steger

0
Oszd meg!

Michael Steger elsősorban a 90210 kapcsán lehet ismerős számotokra,d e korábban megfordult olyan műsorokban mint a The Cheetah Girls, a Hannah Montana vagy a Gyilkos elmék. Ebben az interjúban elsősorban Michael karrierjéről olvashattok. Ne feledjétek, a 90210 első évadja minden héten a Fem3 műsorán látható.

– Tényleg elhiszed hogy a 90210 közel áll a valósághoz, az amerikai iskolások életéhez, vagy ez is csak egy szappanopera a fiatalokról?
A 90210 nincs túl messze az igazságtól. Tinédzser terhesség, drog problémák és szexuális visszaélések, ezek is olyan opciók amik megtörténhetnek egy tinédzserrel, úgy gondolom hogy ezeket a kérdéseket kell csatlakoztatni a valós élethez. A show időnként felületes, könnyed és szórakoztató, de a történet elmesélés foglalkozik komoly kérdésekkel is, amik érintik az fiatalokat.

– Kivel kerültél a legközelebb a 90210 csapatából?
Talán a legközelebb Jessica Lowndes és Tristan Wilds áll hozzám.

– Milyen érzés volt, hogy a legendás és őrülten kreatív Tim Burton rendezte a The Killers videót?
Lehetőségem volt Tim Burtonnel dolgozni egy nyáron, és ez egy olyan élmény volt, amit soha nem felejtek el. Rengeteget tanultam tőle, és a csapatától.

– Dolgoztál a Disneyvel, de a Gyilkos Elmékben is szerepeltél. Melyik műfajt élvezed a legjobban?
A kedvenc színészi műfajom a dráma. A valós életben próbálom elkerülni a drámát, de a nagy képernyőn felkészült vagyok. A kedvenc filmjeim a ‘Rettenthetetlen‘, a ‘12 majom‘ és ‘Az utolsó mohikán‘, egyszerűen azért, mert mélyen hiszek ezeknek a történeteknek a főszereplőiben.

– Te is additctja lettél a Twitternek?
Épp most fedeztem fel a twittert, de nem vagyok függő, igazából nagyon rosszul csinálom… De ez lehetővé teszi számomra hogy kommunikáljak a rajongókkal, és ez mindig cool.

– Láthatunk a közeljövőben valahol?
Nemrég forgattunk a ‘True Blood‘-ban, és nemrég csatlakoztam a ‘Covert Affairs‘ c. filmhez, Piper Peraboval.

Forrás: Bangaloremirror

1061 <- Az összes oldalletöltés 24 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here