Forog a Sharpay’s Fabulous Adventure

  2
  Oszd meg!

  Pár napja megkezdődött a High School Musical spinoffjának, a Sharpay’s Fabulous Adventure c. filmnek a forgatása. A főszerepben a trilógiából megismert Ashley Tisdale látható. a rendezést pedig Helmer Michael Lembeck vállalta el.

  sharpay

  A film története szerint Sharpay elindul New Yorkba – a kutyájával és a saját stílusával együtt, – hogy ott fusson be egy broadway karriert. Itt találkozik különféle diákokkal és fiatalokkal, akik hol segítik hol letérítik az útról Sharpayt. A filmben négy eredeti dal hangzik majd el, többek között Randy Peterson és Kevin Quinn dalszerzők tollából.

  Több híres szereplő is csatlakozott a filmhez, többek között Austin Butler (Life UneXpected), Steven Perry (Good Luck Charlie), Alec Mapa (Ugly BettY) és Jack Plotnik (The Mentalist) is közöttük van, utóbbi egy broadway rendezőt és írót alakít majd. A Sharpay’s Fabulous Adventure premierje jövőre lesz a Disney csatornán, a forgatások pedig idén nyáron befejeződnek.

  Én személy szerint kíváncsian várom a filmet, érdekes lesz más szemszögből megismerni Sharpayt, hiszen sokkal több van a karakterben, mint amit a HSM Trilógia megmutatott. A kérdés csupán annyi, milyen irányba mozdul el az alkotás? Kapunk egy éneklő ‘Doktor Szöszit’? Mert eddig nagyon úgy fest…

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here