Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Erica világa – Meglepetés, neked szól!

Erica világa – Meglepetés, neked szól!

0
Oszd meg!

Az első évad kezdetekor nagy sajtóvisszhangot kapott a széria, a rádióban is gyakran felcsendült a promó. Már akkor kíváncsi lettem, a döntő lökést a Sorozatjunkie kritikája adta, és ó, milyen jól is döntöttem. Sose felejtem el, az első rész felénél le akartam kapcsolni az egészet, totál nem érdekelt engem hogy ott van az a szerencsétlen nő, akinek semmi se jön össze. Aztán húúú se szó, se beszéd jött az időutazás az állam pedig leesett… Az első évad összes része remek volt, a záró rész pedig a sorozat legemberibb része lett. Te mit tennél, ha lenne egy öcséd, aki meghal. Aztán pedig visszamehetnél az időben, és lenne esélyed arra, hogy megmentsd a testvéred? Cselekednél? Vagy hagynád hogy a sors végezze a dolgát? Ilyen kemény döntést kellett meghoznia Erikának az első évad fináléjában, én pedig nagyon nem irigyeltem érte…

A második évad első része hajszálpontosan olyan volt mint az elsőé, csak most nem Erika szerencsétlenkedése, hanem Dr. Tom múltja került terítékre. Akkor is úgy voltam vele hogy kit érdekel, letojom hogy a pasas mennyire szerencsétlen, engem Erica világa érdekel, nem pedig Dr. Tom-é. Aztán a rész végén itt is megvolt ám a WTF pillanat, amit kétszer is visszatekertem hogy lássam mi is folyik itt. Történt ugyanis, hogy Erica leugrott egy bárba, és rendelt egy lattét. A pincérsrác elment még vaníliáért, és belépett a raktárba, az ajtón keresztül pedig eljutott a saját terápiájára. Erica nincs egyedül….

Ezzel a fordulattal rávettek a maradásra, a nyár első darája pedig a kanadai szériáé lesz! Pár nap és jön egy átfogó kritika, addig pedig lesz ideje annak, aki szereti a jó sorozatokat, hogy letöltse az Erica világa 25 részét, és tán meg is nézze :)

572 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here