Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Sonny, a sztárjelölt – Van benne valami…

Sonny, a sztárjelölt – Van benne valami…

10
Oszd meg!

A Sonny, a sztárjelölt nemhiába vált a magyar nézők – és netezők – egyik kedvenc sorozatává, tényleg különleges sorozat. A Demi Lovato és Sterling Knight közötti vonzalom zseniális. Én még disney filmben/sorozatban nem láttam ekkora összhangot, ilyen jól elbújtatott vonzódást a másik iránt. Tényleg úgy viselkednek mint két tizenéves, teljesen reális az ahogy viszonyulnak a másikhoz. Ezt a részét a sztorinak nagyon jól felépítették, és ha másért nem is, emiatt megéri nézni.

sonny-01

A baj azonban az, hogy ez egy vígjátéksorozat, elvileg. És a legtöbb komikus betét nem működik. Az epizód eleji – viccesnek szánt – egy perc körüli kis szösszenetek általában érdekesek, bár Gassie a fingva beszélő kutya nem hiszem hogy az lenne. Az epizódban elbújtatott poénok sem ütnek akkorát, sőt, a legtöbb esetben inkább kínos a szereplők próbálkozása hogy viccesek legyenek.

Aki engem a legjobban idegesít az a Doug Brochu & Brandon Micheal Smith páros. Annyira értelmetlen a jelenlétük a képernyőn, pedig elvileg a Nico – Grady páros dolga lenne az hogy megnevettessenek. Érdekes, én sose nevetek az ő jeleneteiken, sőt, újabban már át is tekerem őket, hátha látok valami érdekeset.

sonny-02

Az eddig leadott első évados részek közül volt pár kiemelkedő azért, mint például a Chad születésnapi partija, azon például dőltem a röhögéstől, és mily meglepő, a poént Demi Lovato szállította. Igen, van ebben a sorozatban valami érdekes, és könnyen lehetne belőle profi minőségű széria, ha valahogy kevesebbet próbálnának viccelődni. Mert a sok akarásnak nyögés a vége, Nico és Grady pedig nyög eleget…

Értékelés: 6/10

Demi Lovato és Sterling Knight kettőse megérne 10/10-et is, de sajnos vannak a sorozatban olyanok, akik lehúzzák a mélységbe az egészet….

10 Hozzászólások

 1. Teljesen egyetértek mindennel, amit írtál. Mondjuk, csak nagyon ritkán nézek meg 1-1 részt, ha nincs semmi a tévében, szóval nem láttam mindet, és amit igen, azt is össze-vissza.

  Nekem egyetlen karakter jön be: Chad. És Sonnyval tényleg jó párost alkotnak, de Demi… hát ő élvezhetetlenül túljátssza amúgy a szerepet. A többiek borzasztóak.

 2. Nekem tetszik, mint sorozat. Első nézésre mondom “jézus, mi ez a sz@r?”, de a második évadra már megszerettem. Az első évadban a Selena Gomezes rész jó volt, viszont a magyarhangot úgy elcseszték, hogy Selenának nem is fiatalos volt a hangja, holott simán lehetett volna itt is Bogdányi Titanilla.

 3. Egyetértek, a Tök véletlen jeleneteit abszolút át kellene formálni… Én már végignéztem a maradék részeket az első évadból és a másodikból is és azt kell mondjam, hogy a sorozat indítása nagyon gyengére sikerült. Ahogy halad előre sokkal jobb, és a vicces jelenetek a Sonny-Chad és Sonny-Tawni párostól jönnek. Ezt hiányoltam még a kritikából, bár a Sonny-Tawni páros inkább a még nem leadott részekben alkot.
  Egyértelmű, hogy Demi egyedül nem vinné el a sorozatot, az aki ezt teszi, az STERLING. Benne van valami, hihetetlenül jó karaktert kapott és élt is vele. A srác szerintem még komolyabb karriert is kiépíthet.
  Demi sajnos egyedül nem elég jó. Vannak jó pillanatai, de erőltetett és látszik, hogy ő bizony jobban tud énekelni, mint színészkedni. A többiek lényegében asszisztálni próbálnak neki, de nem nagyon sikerül. Zorának semmi szerepe, a Nico-Grady párosra meg inkább azt mondanám, hogy gagyi.

 4. @Rileey Igen, Chad valóban zseniális, annyira öntelt hogy szinte megkedveled :)

  @Andris Igen, az nekem is feltűnt hogy erre miért nem figyeltek, mármint a szinkronra :s

  @Scarlet Na jó, azért volt 1-2 jó Tök véletlenes jelenet, pl.: a “nézd már lányok”on nagyot nevettem. De pédául az a “ki tartja tovább vissza a vizeletet” játék udnorító volt.
  A magyar változat még nem tart sajnos ott, de annyira dícséred MSN-en is, hogy szerintem áttérek az angolra ^^

 5. Nem láttam az összes részt, de nekem ez a kedvenc Disney sorozatom. :) Tawni és Sonny egyszerűen imádnivalóak, már értük eleve megnézni. :)

 6. Igen, a Nézd már lányok tényleg jók voltak, de többet nem nagyon tudnék kiemelni. Eddig csak angol feliratot találtam hozzá, de youtube-ra valaki folyamatosan teszi fel magyar felirattal, még csak a 15-nél tart, de szerintem nemsokára fent lesz a többi is és még fent van a második évad első része valaki mástól (ha valakit érdekel: Huhoka és ultimatedemi1 csatornája. Sonny és Tawni tényleg nagyon aranyos, érdekes látni, ahogy barátok lesznek közben pedig folyton keresztbe tesznek egymásnak.

 7. Hát, nekem a Sonny, a sztárjelölt végülis tetszik. Igazából mindig várok egy olyan részre, amikor Sonny és Chad összejön, de ha összejönnének, valószínűleg nem néznék meg több részt, mert halálunalmas lenne. Nico és Grady – no comment. De Tawni jól játssza az egoista tyúkot.

 8. hy! valaki le tudja írni h milyen néven találom meg a 2 évadot a youtube-on magyar felirattal mert én csak az 1-5 és a 10. részt találom bárhogy írom be. a 6. részhez például a letölthető angol feliratok is 2 percet késnek és nem vagyok elég jó angolból hogy hallás után megértsem.Jah én Zora- szeretem meg az alapötlet jó.Jobban is ki lehetett volna dolgozni a karakterét. A gAssie-s jelenetek tényleg rémesek de nekem például az is tetszik mikor a mackezie bandát figurázzák ki (már amennyit értettem belőle).A Chad Sonny dolog tényleg nagyon jó . Néha irigyelem Sonny-t:) Bár tényleg nem lenne igazi ha összejönnének. Meg kár h Tawni pasikavarásairól semmi. Az aranyos volt mikor Zora mondta h nem jár többet 10 évessel:)Nico-t meg Grady tényleg elrontották.Még az édes mikor Grady Narniába akar menni,de szörnyűek mikor jégkrémet akarnak falni vagy Zora dobozát kinyitni.A poénok tényleg Chadtől,Tawnitól Sonnytól meg néha Zorától jönnek. Itt be kell írni h mennyi 23-15 h elküldje erről eszembe jut mikor tawni azt mondja Chadnek h ne terheld az agyunkat matekkal.

 9. szerintem is ebben a sorozatban chad és sonny passzolnak,
  de sztem jobb lenne ha kevésbé lenne vicces, de csak úgy mint a hannah montanában

 10. réka én csak annyit írok be hogy sonny a sztárjelölt 2. évad. belemegyek abba amrlyik tetszik, mikor belelépek oldalt vannak képek és hátha ott van, de ha nem akkor abba megyek bele amelyikhez a legközelebb áll, és abba megyek bele, és az a rész amit keresünk ott lesz oldalt. de a második évadnak csak a 11. részéig van fenn.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here