Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Hannah Montana – A Disney legjobb sorozata

Hannah Montana – A Disney legjobb sorozata

3
Oszd meg!

Kétségkívül a Hannah Montana a Disney legsikeresebb sorozata, azonban a siker nem mindig jár párban a minőséggel. Ezt cáfolja meg a Hannah Montana. Az elmúlt három év alatt egyre jobb részek születtek, folyamatosan gerjesztették a feszültséget, ráadásul úgy sikerült epizodikus jellegű sorozatként funkcionálódnia a HM-nek, hogy közben egyfajta lágy de határozott átívelő szálként végig ott libegett a szerelem, először Hannah és Jake, majd Lilly és Oliver által. Ez pedig telitalálatnak bizonyult, hiszen megkaptuk a szokásos vicces részeket, mellé pedig néhanapján beköszöntött a tinik között oly divatos szerelmi cívódás és csalódás, amiket bizony öröm volt nézni.

Tény hogy Miley Cyrus nem olyan tehetséges színésznő mint amennyire jól énekel, de Hannah szerepében lubickol, még akkor is ha – állítólag – utálja karakterét. Ráadásul ami a legjobb a sorozatban, hogy az összes szereplő okkal van ott, mindenkinek megvan a maga feladatköre, ráadásul nincs az, hogy csak egy szereplő szájából hangzanak el a poénok, ugyanannyit nevetek Roxy és Rico beszólásain, mint amennyit akkor ha Jackson vagy Oliver elszúr valamit. Ez pedig ritka, hogy egy sorozat összes karaktere rendesen működjön, egész egyszerűen fel se merült bennem az, hogy x vagy y nélkül jobb lenne a sorozat. A Hannah Montana új tökéletes ahogy van.

A sorozat legjobb részei egyébként szerintem a harmadik szezonhoz köthetők, amikor Hannah választani kényszerül két fiú között… Az a rész minden szempontból a sorozat csúcsa, egyszerre működött benne a drámai és vicces rész, ráadásul a Rico és Jackson által prezentált, vicces átkötő zenés elemeken nem lehetett nem röhögni, kár hogy a magyar Disney Channel ezt másképp gondolta, egész egyszerűen fogta és kivágta azokat a részeket… Még jó hogy angolul megnéztem, különben nagy élményről maradtam volna le.

Értékelés: 10/10
Kérem szépen, így kell egy profi Disney sorozatot megalkotni. Végy pár jó színészt, adj nekik jó szövegkönyvet, és kérd meg Miley Cyrust hogy néha fakadjon dalra. Kell ennél több?

1282 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Na végig olvastam a sorozat értékelésedet. Ilyenkor jövök rá, hogy ahányan vagyunk annyi félét szeretünk. Bár a legtöbb Disney sorozatot szeretem, vicces, hogy pont azokat szeretem én jobban, amiket te kevésbé és fordítva. Érdekes :)

  2. Szerintem ez a legjobb Disney sorozat :) Ezt mindig meg tudom nézni, teljesen mindegy hányszor láttam már.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here