Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika J.O.N.A.S. – A Disney legunalmasabb sorozata

J.O.N.A.S. – A Disney legunalmasabb sorozata

9
Oszd meg!

Már a Camp Rock-ban láthattuk, a Jonas testvérek nem színészkedésre születtek. Tudja ezt a Disney is, ezért nem is bíz rájuk túl nagy feladatokat, szinte olyan az egész sorozat, mintha egy reality-féleség lenne, de közben tudjuk hogy nem az. Mert a Jonas testvérek élete sokkal izgalmasabb mint maga a sorozat. Miért nem tudnak abból meríteni? Kevin megházasodott, helló, ezt nem lehetne beleírni?

jonas

A sorozat legnagyobb baja az, hogy nem szól semmiről. Annyira epizodikus jellegű, az átkötő szál az nuku, ami nem probléma, a Hannah Montana is olyan, de az mégis imádnivaló, mert jól van megírva. A Jonasban viszont még a részek sem működnek, nem látom bennük az írói kreativitást, a főszereplőkről nem is beszélve.

Mégis mit kéne tenni ahhoz hogy a sorozat jó legyen? Helyezzék jobban előre a két női központi karaktert, Chelsea Staub tündérhercegnő nagyon profin nyomja, és mint karakter is érdekes, Nicole Gale Anderson pedig annyira bájos hogy szívesen nézné az ember tovább is, nem csak részeként két percig.

A másik sarkalatos pont a sorozat realitásának a hiánya. Mármint az olyan snittek, az hogy bedobnak ezer tollat a rajongók az ablakon, az pedig egy szívbe áll össze több mint idegesítő. Akárcsak az iskolai jelenetek, a próbák, vagy éppen az otthoni hülyéskedések. Ó, és a legkisebb Jonasnak – asszem Frankie – a szerepe nulla, pedig vele is lehetne kezdeni valamit. Nem is értem hogy kaphatta meg ez a sorozat a második évados berendelést…

Értékelés: 3/10

A Disney legunalmasabb, legérdektelenebb sorozata, amit egyes egyedül a zene húz ki a mélységből, mert néha elhangzik ám egy-egy ütős nóta. Igen, Jonasék ehhez értenek.

9 Hozzászólások

  1. huh, érdekes. nekem pont a jonas a kedvenc sorozatom a disney-n. :) szeretem, hogy nem veszi magát túl komolyan, és az is pont jó nekem, hogy epizódikus, nem maradok le semmiről ha egy-egy részt nem látok. szerintem aranyos nagyon. nem mindig kellenek a nagy drámák, néha az embernek pont az ilyen kikapcsra van szüksége :)

  2. @Allie Azzal egyetértek hogy nem kell erőltetni a drámát egy disney sorozatban, a többi se teszi, de ott mégis működnek a poénok és az epizódokban történik valami érdekes :) Persze ízlések és pofonok, mindenkinek más jön be :)

  3. Igazad van Tibi, a Disney legunalmasabb sorozata, erőltetett poénokkal, nulla százalékos JO’ BROS színészekkel (vagyis sz@rok a tesók), ráadásul tök igaz: NEM SZÓL SEMMIRŐL. Ez olyan óvodásoknak való sorozat, amelybe néha belecsempésznek olyan bonyolult kifejezéseket, amikről még én sem hallottam 17 évesen. Össz-vissz: Ez egy pocsék sorozat, szerintem a zenék miatt is inkább egy 2/10 lenne, mert csak ritkán hangzik el szerintem jó zene. Lényeg, hogy csömöröm van a három tesótól, legalábbis Joe-tól, mert hihetetlen mennyire erőltetett, mind a színpadon, mind színészkedésben.

  4. Egyetértek. Semmiről sem szól,unalmasak a részek,JONAS-ék pedig nemsok színészi tehetséggel bírnak.

  5. Egyetértek, tényleg unalmas, én egyébként zeneileg sem bírom őket annyira, Joe nagyon erőltetett, olyan, még az éneklést is túljátssza, mintha ezzel próbálná leplezni, hogy nem megy neki annyira. Egyedül Nick az, akit bírok, dalokat ír, hangszereken játszik, ő tényleg tehetséges. Viszont színészileg ő a leggyengébb.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here