Főoldal Hírek Upfronts: CBS

Upfronts: CBS

3
Oszd meg!

A CBS nem szórakozott, hanem vérengzést tartott. Teljes mértékben átvariálták a műsorstruktúrájukat, és a legnagyobb megrökönyödésre elkaszálták a péntek legnézettebb sorozatát, a Ghost Whisperert – amit talán az ABC folytatni fog, mivel a szériát az ABC Studios gyártja. Olyan szériák estek még a kasza áldozatául mint a Gyilkos számok vagy a Christine Kalandjai
Újoncok is akadnak bőven, összesen négy dráma és két szitkom. Ezek – számomra – annyira érdektelenek mint a Fox-nál, ezért itt is csak három olyat tudtam kiválasztani, amibe tuti belenézek szeptemberben. Íme:

  • Mike & Molly: Egy sorozat ahol két duci ember a főszereplő, az egyik alleluja Melissa McCarthy (Gilmore Girls), már csak miatta is kötelező. Meg amúgy is, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a dologból, mert az hogy ‘fogyókúrázom, ideges vagyok és leöllek’ nem lehet sokáig funny.
  • Defenders: Ismét ügyvédesdi, az egyik jó a másik meg nőcsábász, Jim Belushi (Jim szerint a világ) és Jerry O’Connell (Sliders) interpretálásában.
  • Bleep My Dad Says: Valami Twitteres szarság, ami egy szitkom (akar lenni), aminek az a lényege, hogy apuci mindent széttwiterel (ha jól jött le a dolog). Igen, a többi zsarus ez meg nem, és ezért lett ő a harmadik. Yeah.

A CBS idei upfrontsa lett az év meglepetése, senki se hitte volna hogy ilyen durva lépésre szánják el maguk. Hogy az egészből mi sül ki még kérdéses, mindenesetre az eddigi nyugdíjas adó most gyorsabb fokozatba kapcsolt

844 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Fú hát mikor megláttam, hogy TBBT megy csütörtökre, na az… sokként ért. A CBS jól felkavarta az állóvizet, gratula neki.
    Te nem írtad, de szerintem a leendő legjobb pilot talán a Hawaii Five-0 lesz.

  2. Háát majdnem minden CBS pilot jó nálam egy próbára. Bár a Mike and Molly Melissa McCarthy Samanta Who?-ban eltöltött percei és persze a készítő miatt is várós.

  3. @Feddo Az zsarus, azokat alapból kerülni kell :) A TBBT engem is meglepett, a csütörtök továbbra is vérengzés a köbön lesz…

    @Laci Az a baj a próbákkal, hogy hajlamos vagy ott ragadni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here