Főoldal Hírek Születet Feleségek: Vanessa Williams a sorozatban!

Születet Feleségek: Vanessa Williams a sorozatban!

7
Oszd meg!

Vasárnap véget ért a sorozat hatodik évadja, erről részletesen Vasárnap írok kritikát, addig megkérek mindenkit hogy spoilereket se közöljön, köszönöm szépen :) Foglalkozzunk inkább az új hírekkel, az új szereplőkkel, ugyanis jövőre is visszatér a Született Feleségek!

Mint minden évben, jövőre is bemutatkozik egy új feleség, akit nem más alakít majd, mint az Ugly Betty gonosz Vilhelminája, a nagyon tehetséges Vanessa Williams. A hölgy munkássága figyelemreméltó, a tehetsége pedig vitathatatlan, minden bizonnyal jelenléte üde színfolt lesz a sorozatban, ami sztárjai jelentős részét elvesztve tér vissza az új szezonban.

Ugyanis távozók is lesznek szép számmal. Dana Delany és Julie Benz biztos nem tér vissza ugyanis az új részekre, hiszen mindkettejük pilotjából sorozat lesz, méghozzá szeptembertől. Habár korábban voltak olyan híresztelések, miszerint Dana csak úgy vállalja a Body of Proof főszerepét ha pár rész erejéig szerepelhet a Született Feleségek hetedik szezonjában, mégsem látok sok esélyt arra vonatkozólag hogy ez megoldható lenne, hiszen szegény Delanynak valamikor pihennie is kell, és egy sorozat forgatása is elég megerőltető feladat, nemhogy kettő… Az azonban biztos, ha a Body of Proof megbukik, Dana visszatér a Lila akác közbe!
A másik aki távozik az Kyle McLachlan, akiről már többször felröppent hogy elhagyja a Lila akác közt, most azonban már biztos hogy nem lesz főszereplője az új évadnak, de van rá esély hogy egy-két rész erejéig visszatér, hogy normális lezárása legyen a Bree és Orson szerelmi kapcsolatának.
Én személy szerint nagyon örülök annak hogy Orson végre elmegy, a karaktere az elmúlt években nagy változásokon esett át, a harmadik évadban megismert erős és titokzatos férfiből egy unalmas és érdektelen karaktert sikerült varázsolniuk az íróknak…

Az új évad fő rejtélyét egyébiránt Paul Young, azaz Mark Moses biztosítja majd, aki az új feleségével visszatér a Lila akác közbe. A hölgyet megszemélyesítő színésznőt még keresik, de a pletykák szerint az egykori bűbájos boszorka, Alyssa Milano is esélyes rá.

A hetedik évad más érdekes kérdést is felvet a sorozat jövőjét illetően. Habár a producer, Marc Cherry évek óta azt nyilatkozza hogy a hetedik évad után nem hajlandó folytatni a szériát, mégis arról szól a fáma hogy kilenc szezonra terveznek. A probléma azonban az, hogy jövőre a négy főszereplő – Teri, Marcia, Eva és Felicity – szerződése lejár, és minden bizonnyal csak jelentős béremeléssel lesznek hajlandóak folytatni, pedig így is 250.000 dollár körül keresnek részenként. Vajon az ABC-nek megéri majd a bérüket megemelni, tekintve hogy a sorozat folyamatosan veszti el nézőit? Hiszen a hatodik évad fináléja is alig 12 millió nézőt érdekelt…

7 Hozzászólások

 1. Kedves Tibi!
  ELőször is sajnálom, az oldaladdal kapcsolatos történteket. Éppen ma néztem meg az utolsó 6.évados részt, és mentem is az oldaladra, hogy nézzem, mik várhatóak a köv. évadban. De hát így alakult. De tudd, hogy nagyon színvonalas volt!
  A 7.évad csak jövőre várható?:(
  ÜDv.Milán

 2. A hetedik évad szeptemberben kezdődik!
  Jajj de jó lesz Vanessát a Lilaakác közben látni! Örülnék ha Alyssa is csatlakozna. Orson távozásának én is nagyon örülök.

 3. Én úgy hallottam, Williams Edie helyét veszi át, és nem az ő személye lesz a konfliktusok középpontjában a 7. évadban. És hogy ha lesz több évad, mint állandó szereplő, marad :D Szerintem meghagynak a Wilhelmina-s karakteréből, mert az nagyon erős volt :P de majd meglátjuk, nem akarok találgatni :)

 4. @Jaszkaris És viszont NEM látásra :)

  @Meeko Köszi a dicséretet kedves Milán, én is sajnálom azt ami az oldallal történt :( Igen, csak szeptemberben lesznek új részek.

  @defiszon Igen, én is hasonlóképp olvastam, nem Vanessa lesz Mark Moses felesége.

  @Richie Holnap kora reggel elkezdem nézni a 6.19.-el, szerintem késő délutánra a poszt is elkészül. Gigahosszúságú lesz :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here