Főoldal Hírek NBC Upfronts: 2010

NBC Upfronts: 2010

0
Oszd meg!

Az NBC tegnap jelentette be, hogy milyen új sorozatokkal találkozhatunk jövőre, illetve miket kaszált el. Őszintén szólva az NBC szériái közül jóformán semmit se nézek, a Hősök eltörlését pedig nem sajnálom, egyre gyengébb minőséget produkált ugyanis a sorozat. Amit viszont remélek, hogy Hayden Panettiere nem tűnik el a süllyesztőben, sőt, talán valóra válik egy régi álom: Haydent a Glee-be!
Az NBC új sorozatai kapcsán egyik sem izgatta meg a fantáziám, de kiválasztok öt olyan pilotot, amit tuti megnézek majd.

  • Love Bites - Becky NewtonLove Bites: Becky Newton (Ugly Betty) és Jordana Spiro (Pasifaló) egy sorozatban? A sztori leírásával nem is untatok senkit (két szingli akinek a barátai házasok, és ez nekik szar). Kérdés hogy a két színésznő lesz-e annyira szimpatikus hogy elvigyék a hátukon az unalmas konceptiót.
  • The Paul Reiser Show: Fogalmam sincs arról ki az a Paul Reiser, így tökéletes alany vagyok arra hogy megnézzem a showt. Ha csak egy kicsikét is hajazni fog a Bette-re, talán tetszeni is fog. Meg amúgy is, szimpatizálok azokkal a sorozatokkal/filmekkel, ahol letűnt/elfeledett sztárok próbálnak visszamászni a ranglétrán.
  • Friends with Benefits: Egy vígjátéksorozat ami megpróbál romantikus lenni, ha jól vonom le a következtetéseket. Akárhogyis, a szereposztás lenyűgöző: Ryan Hansen (Veronica Mars), Danneel Harris (One Tree Hill) és Jessica Lucas (Melrose Place). Nem hagyom ki.
  • Harrys Law: Szeretem a jópofa ügyvédes cuccokat (The Good Wife, Ally McBeal, Drop Dead Diva), de ne akarjon túl komoly lenni. Kathy Bates egy tündérpofa, Brittany Snow pedig kényszerít arra hogy érdekeljen.
  • The Event: Összeesküvés és Jason Ritter (Joan of Arcadia), nekem ennyi elég. Meg amúgy is, imádom a ‘megmentem a világot’ típusú cuccokat…

Ahogy látjátok, leginkább a színészek kapcsán válogattam, mivel számomra ez a legfőbb vonzerő egy sorozatban, de ezzel gondolom nem vagyok egyedül… A többi sorozat sorsa valahogy nem izgat. Mindenesetre az érdekel, hogy lesz-e olyan NBC-s újonc lesz majd az, amelyiket szeretni is fogok?

788 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here