Főoldal Érdekességek Érdekességek The Vampire Diaries – A legjobb vámpíros sorozat?

The Vampire Diaries – A legjobb vámpíros sorozat?

5
Oszd meg!

A szavazást végre lezártam, már hetekkel korábban meg kellett volna tenni, mivel érdemi változás nem történt. Igen, szerintetek a TVD a legjobb vámpíros sorozat. Azt kell hogy mondjam picit csalódtam, szerintem a Buffy a legprofibb olyan széria, amikben vámpírok játsszák a főszerepet. Azért a TVD-t is szeretem, amint véget ér az évad ledarálom a friss részeket, elakadtam az 1.15. környékén.
Íme, a végeredmény:

 • The Vampire Diaries -> 94 szavazat – 62.5%
 • True Blood -> 32 szavazat – 21.5%
 • Buffy, The Vampire Slayer -> 12 szavazat – 8%
 • Moonlight -> 8 szavazat – 5.5%
 • Angel -> 4 szavazat – 2.5%
 • Összesen: 150 szavazat

Az új szavazásban a kedvenc Disney tv-filmetek érdekel. A listában azok a filmek szerepelnek, amik az utóbbi 5 év legsikeresebb disney termését alkotják, tehát az elmúlt években a legnagyobb sikert – és hasznot – hozták Mickey egér bandájának.

5 Hozzászólások

 1. Szerintem ez egy nehéz kérdés volt. Én mindegyiket imádom, és mindegyiknek más az erőssége. Angelre szavaztam, mert nem akartam h lemaradjon…

  Ez a mostani kérdés megint csak nehéz. Viszont a Randiztam egy sztárral kapta a szavazatom, mert Sterling Knight hatalmasat alakított benne. De a Camp Rock, a Hercegnővédelmi program és a Varázslók a Waverly Helyről is kapja a képletes szavazatot :).

 2. hát tibi most ez a népszerű, mit vártál?:P

  én természetesen buffyra szavaztam mert már kiállta az idő próbáját … meg amúggyis buffy örökké :)már 7 éve véget ért a sorozat mégis sokan szeretik…:P

 3. Na igen, attól, hogy valami éppen népszerű, nem biztos, hogy 5 év múlva is az lesz. A Buffy viszont klasszikus, sokan vagyunk, akik ezen a sorozaton nőttünk fel és mindig szeretni fogjuk. :)

 4. @”xoxo ivett” Na igen, nálam az Angel és a Buffy vmilyen szinten egy és ugyanaz, nem is értem miért tettem külön őket :)

  @Jenny Na igen, igazad van :) Most a TVD még egy “Twilight vs. TVD” versenyt is nyerne :)

  @Kitana Alleluja. TErvezem a darálását amúgy. Ezt megéri kétszer megnézni.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here