Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Megérkezett a Megasztár 5!

Megérkezett a Megasztár 5!

16
Oszd meg!

Azt kell hogy mondjam, a tv2 nagyon profi. Még csak május van, de már most nyomatja a Megasztárt, sulykolja az emberekbe a “legenda, a legjobb tehetségkutató” és stb. címéket, és még el is hisszük nekik, hogy igen, a Megasztár az állat. A tv2 marketingesei nagyon jól dolgoznak, hiszen a csapból is a Megasztár folyik. És milyen trükkös a csigakettes: aki hozzájuk jelentkezik, és tovább jut a második fordulóba, egy bizonyos idő eltelte után nem mehet más tehetségkutatóba jelentkezni, ergo még a legbénábbak se mehetnek az X-Faktor-ba másodszor is leégetni maguk… És mivel több ezren jelentkeztek a Megasztárba, felmerül bennem a kérdés, mi marad az RTL-nek? És eleve, vannak még szunnyadó tehetségeink az országban? Hiszen itt volt már négy Megasztár, kitermelt egy csomó énekest, akik közül csak kevesen maradtak talpon – Rúzsa Magdolna, Caramel, Oláh Ibolya, Dér Heni – a többiek pedig apróbb próbálkozások után vagy eltűntek a zenei életben, vagy jelen vannak, de a kutya se foglalkozik velük. Ergo, kellenek újabb megasztárok?

Igen, kellenek. Mert a sorozatok után a tehetségkutató a legjobb dolog ami a tévében létrejött :) Én imádom nézni ahogy ÉNEKELNEK, szerencsétlenkednek és tök jó dolog drukkolni valakinek :) Nekem például a tegnapi Megasztárból már meg is született a kedvencem, a New York-i srác, azzal a cuki akcentussal, akit a kínai haverja kísért gitáron. Olyan helyes volt, ráadásul tök jó hangja is volt :)

A zsűri munkájával egyébiránt elégedett voltam, de nem tetszik az, ahogy Friderikusz átveszi a vezetést. Igen, szórakoztató vagy Fridi, de a zsűriből épp TE értesz a legkevésbé az egészhez…. Presser visszatértének örülök, vele színesebb a műsor :)

Még egy utolsó záró gondolat a témához: nem értem az embereket. Miért égetik magukat? Mármint, ennyire nem veszik észre hogy nincs hangjuk? Most komolyan? Vagy ez valami feltűnési viszketegség? Tudom nem kéne ezen meglepődnöm, de mégis…

771 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

16 Hozzászólások

 1. Egy kis kiegészítés: Csak az nem mehetett az X-Faktorba, aki továbbjutott a legelső selejtezőn. Ezt onnan tudom, hogy nekem három ismerősöm is ment a válogatásra, ketten nem kerültek be, ők elmennek az RTL-hez is, egy pedig tovább jutott a második fordulóba (de onnan sajna már nem), és vele írattak szerződést, hogy ha átmegy másik csatornához, akkor 100.000 forintra büntetik (ami szerintem vmilyen szinten kib@szás velük szemben….). :)

 2. @Chris Oh, és ha valamelyik ismerősöd döntős lesz, és nem szervezel vele nekem egy exkluzív interjút, megharagszom, és addig küldöm az sms-eket míg telszámot nem váltasz :) :) :)

 3. Háát… Jó húzás lett volna ez a májusi kezdés de mégsem az. A környezetemben például senki sem tudta, hogy indul a Megasztár – még én sem voltam tisztába vele, hogy tegnap elindult -. Ősszel szerintem lesz egy nagy nyertes és egy vesztes olyan negyven vs húsz százalékos nézettségnél az RTL kispadra ülteti a Megasztárt az X faktorral.
  A TV2 meg saját magát röhögteti ki ezzel a szerződéssel, hiszen egy idő után minden megasztáros megjelent valamilyen formában az RTL-en, hiszen ők sem hülyék.
  Remélem azért meg lehet nézni a neten az adást.

 4. Tibi: Nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem egyiknek sincs sok esélyes bekerülni. Jó hangjuk van, de vannak náluk sokkal tehetségesebbek is. Mondjuk nem tudom, hogy a tegnapi Megasztárban volt-e az ismerősöm, majd megnézem :)

 5. Kiváncsi vagyok Ibolykával ki foglalkozott az elmúlt két évben. Ő is bevallotta: senki. Anyácskánál volt. Szerintem nyugodtan kiemelhetjük Bocskor Bíborkát(ő inkább a kritikusoknak és a szelektáló zenehallgatóknak bizonyít) és Tóth Gabit, akit nagyon felkapott mostanában a média.

 6. Én is Bocskor Bíborkát emeltem volna ki. Számomra is meglepő volt hogy újra van megasztár, nem tudtam róla, de lehet hogy csak mert antitévés vagyok manapság. Ellenben: mindenki tudja, hogy a kimittudok párperces hírnévről szólnak, a XXI. sz zeneivilágának a nagy találmánya. Amúgy tagadhatatlanul szórakoztató, nincs ezzel baj.

 7. Az Amerikai srác nekem is a kedvencem!!! Lécci ne tegyél rá homoszexuális megjegyzéseket mert az lesz mint tavaly előtt! Megutálom a versenyzőket.

 8. @Chris Sose tudhatod hogy kki és mikor jut be :)

  @Aztii Erre van egy tökjó megoldás: nem kell olvasni a blogot, vagy a megasztáros írásokat :)

  @gesztenye Valószínűleg én azért nem hallottam róla mostanság, mert nem nézek Vivat, vagy nem hallgatok magyar zenét :)

  @Laci Szerintem éppen hogy a tv2 előzi be az X-Factort ősszel. Mert gondolom amíg az RTL-en selejtezők mennek, addig a tv2-n verseny kiszavazással, és az több nézőt vonz, mint a bénák csapata.

 9. @Detty Holnap már mindenképp, ezen a héten végre leakadtam a Glee dalokról és mást is hallgatok. Az utóbbi hetekben néztem végig az iTunes-om a gépen, az első 20 helyen csak Glee szerepelt…
  * igen, fanatikus lettem ^^ *

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here