Pretty Little Liars – A nyár legjobban várt sorozata

3

Igen, az ABC Family promója nem hazudik, a Pretty Little Liars az a sorozat, amit a nyáron debütáltak közül legjobban várok. És hogy miért? Mert iszonyat jó castingot verbuváltak össze. Nem elég hogy a Privileged felfedezettje, Lucy Hale a főszereplő, még betették az édesanyjának a bűbájos Holly Marie Combs-t, aki a Charmed-béli szereplésével egy életre megkedveltette magát velem.

Ennyi elég is lenne hogy akarjam, várjam és nézzem, de ennek a sorozatnak még a története is jó, a promók alapján pedig egyre kíváncsibbá válok… Ti hogy vagytok a sorozattal? Csak nálam várós? Mielőtt feleltek, nézzétek meg a videót. Oh, hogy én mennyire imádom ha a fiatal (és dögös) tanárok kikezdenek a diákkal, úgy hogy persze nem tudnak róla, aztán meg a teremben szembesülnek az igazsággal….Várom a premiert!

pretty-little-liars-season1

1425 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.3 hozzászólás

  1. Én is nagyon várom, pedig már régóta nem érdekelnek a gimis sorozatok, de ennek valahogy mégis megfogott a hangulata. Jól összerakták a promo-t, az utolsó zene (“Secrets”) az egyik kedvenc számom lett, mióta hallottam az egyik LOST-os trailer-nél, de ide jobban illik. A szereplők közül Lucy Hale-t és Ashley Benson-t is bírom, meg persze Holly Marie Combs-ot, akit nagyon fura lesz nem Piper-ként látni! :)
    Amúgy meg az én gimis tanáraim mind olyan őskövületek voltak, hogy fantáziálás helyett inkább attól féltünk, hogy holtan fognak összeesni a matek óra közepén… :D

  2. @Kitana Ne is mondd, az itt szereplő zenék még nekem is megtetszettek, pedig tudjátok miket hallgatok :)

    Oh, de szerencsés vagy hogy őskövület tanáraid voltak. Elég gáz ha amúgy is uncsi az anyag, nehezen megy be a fejedbe, de te a tanárt nézed… Azóta se tudok excelt kezelni normálisan…. :)

  3. oaahh ezmég csak nyáron jön majd kiii?:O nemár :@ mostakaromnézniiii :DD tökkíváncsi vagyok rá..

Leave A Reply