Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Drop Dead Diva – 1.01.

Drop Dead Diva – 1.01.

5
Oszd meg!

Asszem kezdtem megszeretni a Fem3-at. Ugyanis szombatonként látható a műsorán a Drop Dead Diva, méghozzá Haláli Testcsere címen, ezen a héten lesz a harmadik rész.
A történet amúgy roppant egyszerű: egy bugyuta szőke modell – Deb – meghal, majd a lelke egy túlsúlyos ügyvédnő testébe vándorol. Kénytelen hozzászokni hogy ő már Jane, lenézik a túlsúlya miatt, és bármennyire is szeretne, nem tud lefogyni. Hogy még kerekebb legyen a kép, a legjobb barátnőjének elmondja a dolgot, aki próbál segítené Jane-nek, akárcsak egy őrangyal, aki azonban néha elég idegesítő. Hogy Jane esete nehezedjen, régi énjének szerelmével egy irodában dolgozik. Igen, picit zavaros a leírás de most ennyire telik :)

Kicsit Ally McBeal feelingem van, ami alapból egy magasabb szintre emeli a szememben a szériát. Ami még nagy pozitívum az maga a főszereplő, Brooke Elliot, akinek Jane szerepe volt karrierjének legfontosabb állomása. Annyira könnyed és elegáns a játéka, ráadásul imádom annak a lehetőségét hogy bármikor lefogyhat és ezáltal Deb azaz Jane visszanyerheti régi önmagát. Mert kutya legyek ha Brooke-on több mint harminc kiló súlyfelesleg van. Renéé Zellwegernek is sikerült a fogyás egy szerep kedvééért, Elliotnak is bejöhet :) Viszont, szerintem így is tökéletes ahogy van. Hiszen jól játszik, a szerepet mintha ráírták volna, és így olyan jól lehet drukkolni hogy összejöjjön cukipasi Jakcson Hurst-tal.
A széria másik nagy előnye a kis butuska, árván maradt szőkénk, Katie Levering illetve az asszisztens Margaret Cho, az ő beszólásaikon mindig nagyot nevetek.

Azért bevallom elég rétegsorozatról van szó, hiszen ezt leginkább azok érthetik meg akiken van pár kiló felesleg. Ettől függetlenül bátran ajánlom mindenkinek, ha érdekel titeket Ally McBeal – pár kilóval – viccesebb kiadásban :)

Értékelés: 10/10
Jó színészek, remek történet, sok humor és végre egy sorozat az átlag amerikai nőről, aki nem 90-60-90.

1559 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Oké, én már nézem a sorozatot hivatalosan is. Majdnem végeztem az első évaddal, és hála ennek a sorozatnak, kezdem feldolgozni hogy vége a kedvencemnek :( Oké, annak a helyét nem foglalhatja el, de kellemes 50 perc, és tartalmas a sorozat! És nem siklanak át lényeges dolgok felett és az egész gyász dolgot korrektül kezelik! Igazából ,az egész túlvilági dologtól eltekintve, hiteles.
    Szóval, köszi hogy felhívtad rá a figyelmet :)

  2. @defiszon Nincs mit, örülök ha másnak is tetszik :) Ma néztem meg a tegnapi részt, az is valami zseniális volt :) Én maradok a szinkronos verziónál ^^

  3. @gh Sajnos nem tudom a választ, ezért nem feleltem. Eddig sehol se találkoztam vele magyar nyelven. Angolul keress rá a “www.filestube.com” oldalon.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here