Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Fired up! – Pomponsrácok (2010)

Fired up! – Pomponsrácok (2010)

1
Oszd meg!

Amióta berobbant a Hajrá csajok! a mozikba röpke tíz évvel ezelőtt, folyamatosan készülnek az újabb és újabb filmek amik megpróbálják bemutatni a szurkolók életét. Ezen alkotások hol jók, hol rosszak, de egy mindegyikben azonos: az unalmas, klisékkel teli forgatókönyv. Akkor mégis miért nézem meg őket? Fogalmam sincs. Valahol szórakoztat, ilyenkor ki lehet kapcsolni az agyad, mert ahhoz hogy kövesd a történetet nem lesz szükséged rá. Néha talán még meg is lepődsz a dolgokon, itt-ott előfordul egy-egy nem várt fordulat. Valahogy így volt a Pomponsrácok esetében is.

Ezen film még abszolút a jobbak közül való, nemhiába mutatták be a mozik Amerikában. Itt adott két jó barát akik azért mennek pompon táborba hogy minél több csajjal összejöhessenek. Aztán valami különös csoda folytán itt talál rájuk a szerelem… Igen, kiszámítható az egész, mégis tele van ütős poénokkal és jó jelenetekkel, ami miatt valahogy nézed tovább, mert elkap a gépszíj és nem akarsz leállni. Végül is, a B-filmeknek ez a lényege nem?

A szereposztás mellesleg egész jól sikerült, elhittem a harminc éves főhősöknek hogy tizenévesek, ami azért nagy szó nem? Igaz, egyik se volt egy Matt Lanter, de ettől még rendelkezdtek egyfajta aranyos bájjal ami miatt nem tudtad nem kedvelni őket. Hölgyek terén a Carlyt alakító Sarah Roemer egy picikét gyenge volt és béna, de talán azért is mert idióta karakterrel áldotta meg őt a sors. Külön respect AnnaLynne McCordnak, mert miatta töltöttem le egyáltalán ezen alkotást…

Értékelés: 7/10
Egyszer megnézhető, tipikus szombat délutáni film aminek akadnak jó pillanatai. Másodszorra már halálra unnám magam rajta :)

1354 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. imádom ezt a filmet :D rengetegszer láttam már..a kedvenc jelenetem mikor Nick és Shawn ‘elkéreckednek’ az edzöjüktöl :D ‘nemcsak az derült ki h adoptáltak..akiket a szüleimnek hittem az egy meddö pár………..két doboz cudafenért vettek szinszinettiben’ imádom :D:D(L)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here