Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Good Luke Charlie – Sok sikert, Charlie!

Pilotkritika: Good Luke Charlie – Sok sikert, Charlie!

0
Oszd meg!

Nem titkolom, egy új Lizzy McGuire-re vágyom. Szerintem megkapom” – ezt írtam 2009 Júliusában amikor világossá vált hogy elindul a sorozat a Disney Channel-en. És igen, Áprilisban végre bemutatták Amerikában, és annyira de annyira funny volt az egész. A történet rém egyszerű: Teddy (Bridgit Mendler) egy cukorpofa csaj, akinek most született meg a kishúga, Charlie. A bátyja nyomi mindennemű feladatra, az öccse dettó, a szülei meg dolgoznának, így a peluscsere meg a gyerekcsőszködés Teddyre marad.

good-luck-charlie

Végre, egy olyan Disney sorozat amiben egy normális család a főszerepő. Tudjátok, eddig csak olyan szériák kaptak helyet Mickey egérnél ahol a főhős rock sztár, varázsló, titkos ügynök féleség vagy a fehér házban lakik. Régóta nem készült sorozat normális emberekről, ezt a rést pótolta végre valahára a DC. És milyen jól tette. Ugyanis a Hannah Montana óta nem volt ilyen nézett premier a csatornán olyan sorozat esetében ami nem spinoff. A Good Luck Charie első részét 4,7 millió amerikai lakos látta.

Nem is tudom hirtelen miben rejlik a széria vonzereje. Biztos hogy szerepe van benne a főhősnek, Bridget Mendler egész egyszerűen imádnivaló. Eddig nem csíptem Jason Dolley-t se de asszem most kezdem majd megkedvelni. A kis Charlie pedig nagyon aranyos baba.

Azért hogy valami rosszat is mondjak, volt pár következetlen jelenet, gondolok itt elsősorban a babadobásra és annak hirtelen elkapására, vagy az első csók folytonos megzavarására, ez bennem végig HSM2 érzést keltett. Ráadásul PJ folytonos bénázása is idegesítő volt egy cseppet, annyira látszott hogy megjátszott az egész.

Értékelés: 8/10

Egy aranyos Disney sorozat, kedves és édes szereplőkkel, epizódonként néha még fel is kacagsz. Ha Lizzy McGuire-t szeretted, Charliet imádni fogod!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here