Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika “V” – Végre visszatért!

“V” – Végre visszatért!

2
Oszd meg!

Pár napja új epizóddal tért vissza az ABC képernyőjére a “V” című sorozat. Az első négy részt nagyon szerettem, és a folytatás is lendületes volt és izgalmas, de sajnos a hibák mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Néha elég következetlennek érzem a forgatókönyvet. Gondolok itt elsősorban arra az esetre, hogy még Annáék sem tudták pontosan hol van a terrorista akárki, az FBI sem találta meg, de Erika egy pillanat alatt kiderítette hol kell keresni a pasit. Ez, és még az ehhez hasonló írói malőrök negatív színben tüntetik fel a szériát, és valljuk csak be, idegesítő dolog ha ilyen bakikat észreveszek.

Ettől függetlenül – ami azért valljuk be, nem kis hiba – a “V” egy érdekes koncepcióval rendelkező sorozat. Szeretem a posztapokaliptikus drámákat, ahol egy bizonyos csoport a föld elpusztítására készül, és csak kevesek tudják az információt, és tulajdonképpen nekik kell megmenteniük a világot. Mindig is érdekesnek találtam az efféle történeteket, és rendelkezzen bármennyi hibával is a “V”, mindaddig érdekelni fognak a részek míg nem tolnak el nagyon valamit.

A post végén kiemelném még a WTF faktort. Mert itt nagyon dominál ez az elem. Amikor az epizód utolsó perceiben Anna párzott azzal a dögös pasival, valahogy sejthető volt hogy mi lesz a férfiufó sorsa. És mégis amikor megtörtént és ahogy megtörtént, az nagyot ütött. Ráadásul ez a pár másodperces vérengzés tökéletes figyelemelterelése volt annak a ténynek, hogy Anna egy párzással egy hadseregnyi ufónak adhat életet…

Értékelés: 6/10
Az írók bakijait nehezen tolerálom, és legyen bármennyire is izgi a történet és jó a kivitelezés, legyenek rendesen megírva a scriptek.

2 Hozzászólások

  1. Te meg a V? Ez nekem kicsit új.
    Egyébként szerintem is vannak hibák a forgatókönyvbe de valahogy mégis berántott a sorozat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here