Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Vampire Diaries – Az új korszak kezdete

The Vampire Diaries – Az új korszak kezdete

4
Oszd meg!

Elismerem nehéz terhet cipelnek most a sorozat írói. A történet fő bonyodalma az első részekben a Katherine rejtély volt, Damon harca hogy kiszabadítsa szerelmét a romok alól. Most hogy kiderült, a vámpírlány nincs ott, egy szakasz lezárult, ezáltal pedig egy új megnyílhatott. És nem is rosszul, tegyük hozzá.

Lehet hogy Melinda Clarke miatt vagyok ilyen bizakodó, imádom a csajt, én pedig eléggé színész centrikus tudok lenni. Ráadásul az a nő piszok mázlista. A színésznő idén negyven, pár éve még Chris Charmakkel smárolt a Narancsvidékben, most meg kifogta Ian-t. Most mondjátok, nem piszok szerencsés?

Az új részekkel kapcsolatban ami a legjobban tetszik, az a mellékszereplők kiemelése., az hogy több jelenetet kapnak mint eddig. Legjobban annak örülök hogy Anna maradt. Szimpatikus a csaj, ráadásul tetszik ahogy alakul a Jeremyvel lévő beteges kapcsolata. Ráadásul ahogy Jeremy rájött arra kicsoda is Anna, hát ott dőltem. Legutóbb Lana csinált hasonló vagány dolgot a Smallville-ben hogy rájöjjön mi is Clark titka. De Jeremy vagányabb mint nyomi Lana, amikor kibökte hogy vámpírrá akar válni majd leestem a székről, és csak lestem. Ráadásul nem tudom mi van Steven R. McQueen-nel, de egyre helyesebb.

Ami még vagány dolog, az Anna anyjának, Pearl-nek a kis vámpírfészke, aranyos ahogy diktatórikusan próbál jót tenni a társainak, vagy csak hadsereget toboroz Mystic Falls elfoglalására? Bármi is legyen, epekedve várom a folytatást!

Szerencsére a főszereplőket sem hagyták unalomban, az Elena igazi anyja körüli hercehurcák egyre izgalmasabbak. Azt már tudjuk, Isobel vámpírrá változott, de mégis milyen rokoni szál fűzheti őt Katherine-hez? Csak térjen vissza Bonnie, már nagyon hiányzik!

Értékelés: 10/10
Logikusan felépített részek, sok WTF pillanat és remek színészek. Kell ennél több?

4 Hozzászólások

  1. Nagyon örülök hogy neked is tetszik a sorozat.Sztem is zseniálisan fel van építve,a karakterek is tök jók.Amúgy eszméletlen hogy ebben a sorozatban minden pasi az idő haladtával egyre jobban néz ki:P
    Az első 3 rész nem igazán fogott meg,de utána nagyon belehúztak és tényleg tele van WTF pillanatokkal.Az utolsó kérdésedre pedig a válaszom:nem,nem kell ennél több, ez nekem tökéletes:).

  2. @Ági Szerintem kevés olyan ember van akinek ez a sorozat ne tetszene :) Az első három rész szerintem is szörnyű volt, aztán paff, robbanásszerűen elindult valami és folyamatosan javult a színvonal.
    Kíváncsi vagyok miket találnak még ki :)

  3. Én Ian miatt kezdtem el nézni, de nem bántam meg. Most komolyan, mikor lett Somerhalder ilyen iszonyú jó pasi? Még Az Élet háza c. filmből és a Lost-ból ismertem meg, előbbiben felejtős (nem csak a karakter, de a külseje is), utóbbiban, ugyan nem jutott sok szerephez, de azért már ki lehetett szúrni, hogy helyes srác:). De itt! Egyszerűen freakin’ hot :D nem tudok jobb kifejezést, és a szemei…gyönyörűek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here