Főoldal Hírek HSM 4 vs. Sharpay’s Fabulous Adventure

HSM 4 vs. Sharpay’s Fabulous Adventure

7
Oszd meg!

Ashley Tisdale - High School Musical 4A Disney legsikeresebb alkotása – a Hannah Montana mellett – a High School Musical, aminek a második része máig tartja a legnézetebb kábeltévés filmpremiert, a harmadik rész pedig több mint 250 millió dollárt termelt a mozik pénztárainál, miközben a költségvetése meg sem haladta a tíz milliót. Ilyen előzmények mellett nem csoda ha a disney nem akar megválni a fejőstehenétől

Az előzetes hírekkel ellentétben úgy néz ki mégsem lesz High School Musical 4, pedig annak idején arról szólt a fáma, hogy a harmadik részben megismert új szereplők (Jemma McKenzie-Brown, Matt Prokop és Justin Martin) alakítják majd a High School Musical 4 főbb szerepeit, és a Disney Channel-en debütált volna az új alkotás. Mostanában azonban új hírek jelentek meg a franchise kapcsán, aminek szerintem mi csak örülhetünk.

A legfrissebb híradások ugyanis arról számolnak be, hogy Ashley Tisdale kap egy spinoffot, ami természetesen Sharpay karakterére épülne. A történet leírása szerint Sharpay a kutyuskájával együtt New Yorkba meg hogy valóra váltsa álmait, de rá kell döbennie hogy a nehéz természetével nehezen fog boldogulni a Nagy Almában… Úgy tűnik Ashley el is vállalta a folytatást, ami jövőre debütál majd vagy a tv-ben vagy a mozikban, bár a legtöbb oldal tévés premiert jelzett.

Azonban azt nem tudni hogy a Sharpay’s Fabulous Adventure mellett a HSM 4 is elkészül-e. Egyáltalán kell ennyi folytatás? Akárhogyis, kíváncsian várjuk mi sül ki az egészből. Azért azt hozzáfűzném, nem áll annyira rosszul Ashley szénája a karrierjét illetően, nem kellett volna visszamennie a Disney-hez. Ohh, és ha már Tisdale-ről van szó: megkapta a Hellcats pilot főszerepét. A CW-nek készülő sorozat producere a Smallville sztárja Tom Welling, a készülő pilot pedig a pompomlányok világát mutatná be.

7 Hozzászólások

 1. Hjaj, tudom, hogy minden bőrt le akarnak húzni még a HSM-ről, de miért kell erőltetni, ami már így is szar? Pedig amilyan jó volt a HSM1. Ha akkor abba tudták volna hagyni, a világ egyik legjobb filmjeként tartanám számon.

 2. @Kendi Valahol megértem őt hogy elfogadta, lévén a HSM 3 óta semmi se jött neki össze. A lemeze szinte megbukott, a filmjei szintúgy. Ez a film talán egy második esély számára, hiszen a Hellcats-ból nembiztos hogy lesz sorozat.
  Mindenesetre érdekesnek találom a HSM Spinoff ötletét, Sharpay karaktere jóval többet rejt mint a HSM-béli másodhegedűs szerepe.

  @Gigi Minden sikeres filmmel ez van, lásd Amerikai Pite, aminek már hét része is van … :s
  Egyébként nekem is az első rész a kedvencem ^^

 3. @Tibi Hát igen, az amerikai pite, de lehetne még tovább folytatni.
  Érdekes amúgy, azt hittem, hogy a hármas a kedvenced. Mert emlékszem, hogy mennyire odavoltál tőle. Akkor én még nem láttam a filmet, csak később néztem meg, de emlékszem, mekkora csalódás volt magasabb költségvetés ide vagy oda. Az első volt a favorit, emlékszem, az mekkora lelki segélyt nyújtott, akkoriban ugyanis eléggé mélyponton voltam, és a HSM1 volt úgymond a fény.
  De már a másodikban is nagyot csalódtam, eléggé nyivákolós lett, és szerintem Sharpay karaktere, aki lehúzta a színvonalat. Pedig magát Ashley-t bírom, de szegény igen kifogta ilyen hülye karakterrel.

 4. @Gigi Szerintem félreolvastad, azt írtam hogy az első rész volt a kedvencem :) A hármasban (és a kettesben is) erőltetett volt a sztori, viszont jók voltak a táncbetétek és a dalok, az Everyday vagy a You Are The Music in Me pl.: jobb mint a Breaking Free, szerintem :)
  Annak idején nagyon vártam a hármast, meg a kettest is. Tudod, ha rajongsz valamiért mintha szemellenző lenne rajtad és nem veszed észre a hibákat :) Én így voltam anno a HSM-mel, ma már másképp látom a filmet. Mindenesetre a dalok mindig jók voltak, azokat bármikor szívesen újrahallgatom.
  Remélem a folytatásoknak legalább a dalai jók lesznek.

 5. Hát nem tudom, mikor kijött a HSM3, és írtál róla kritikát, akkor emlékszem úgy, hogy azt mondtad, ez volt a legjobb. De akkor rosszul emlékeznék? Valószínűleg. Azt hiszem, visszaolvasom, ha még megvan az a bejegyzés. No mindegy… További jó húsvétot.

 6. @Gigi Igen, visszakerestem az írást, és tényleg ilyesmit írtam. Az még aznap íródott hogy láttam, gondolj bele mekkora “sokk” ért, hiszen éveken át vártam erre a filmre, naná hogy tetszett. Utólag belegondolva (és visszanézve) azonban már látom a hibákat :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here