Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Törekvő Tanerők – A sorozat

Törekvő Tanerők – A sorozat

0
Oszd meg!

Néha fáj a szívem ha egy sorozatot elkaszálnak, pláne ha még nézem is. Tudjátok, fellép a “úgy nézném még” faktor, ráadásul ha valami lezáratlan marad (Veronica Mars...) akkor még egy-egy könnycseppet is szívesen elmorzsolnánk. Azt hittem ezt fogom érezni a Törekvő tanerők esetében is, azonban azt kell hogy mondjam ez … öhm … gyenge volt.

Pedig a koncepció egész érdekes: a helyszín egy középiskola, ahol nem a diákok hanem a tanárok életére koncentrálunk. Volt néhány jó beszólás, néhány jó jelenet, azonban végig azt éreztem hogy mennyire erőltetett a szituáció. A mélypont a finálé volt, ahol egy ócska bálos résszel és egy gagyi szerelmi szállal próbálták elhitetni a nézőkkel hogy ez egy jobb sorsra érdemes sorozat.

Törekvő Tanerők - Sarah AlexanderTörekvő Tanerők - Justin BarthaTörekvő Tanerők - Kali rocha

A színészek viszont egész szimpatikusak voltak, nagy pacsi az igazgatónőt játszó Kali Rochának, őt speciel a Grace Klinikában is szerettem. A főhősünk Justin Bartha pedig egész szimpatikus volt, és kinézetre kellemes jelenség, ami mindenképp pozitívum egy kevésbé vicces szitkomban. Női fronton Sarah Alexander volt a tuti :)

Attól függetlenül hogy maga a sorozat nem egy nagy élvezet, volt pár kellemes perce, és azért egyszer megnézhető, végülis olyan mintha egy filmet nézne az ember, csak párszór feltűnik (az unalmas) főcím. A szinkron pedig egész jó lett, Bolba Tamást is ritkán hallani tv-sorozatban, pedig nem ártana ha gyakrabban megjelenne.
Értékelés: 5/10

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here