Főoldal Oldal Blog Szavazás – A ‘New Moon’ a nyerő

Szavazás – A ‘New Moon’ a nyerő

4
Oszd meg!

Már több hónapja tart a szavazás arról hogy melyik tavalyi film tetszett nektek a legjobban. Nagy meglepetésre az Avatar csak a harmadik lett, azt hittem az lesz az első :) A New Moon diadalmenetét garantálni lehetett ugyan, de azt hittem az Avatárral fog megküzdeni az első helyért. A Másnaposok eredményén meglepődtem, ígérem még a héten megnézem a filmet, ha ennyien szavaztatok rá biztos jó lehet. Amit még nagyon furcsának tartottam hogy a Harry Potter nem jutott be az első ötbe. Amit nagyon sajnálok a Gettó Millios utolsó helyezése, mindössze nyolc szavazat. Én nagyon imádtam azt a filmet.. Érdekes, úgy tűnik a legkevésbé sem vagytok kiszámíthatóak, ami azért elég pozitív dolog :) Íme az első öt helyezett, összesen 400 szavazat érkezett, ebből – 346 voksot birtokol a top5.

 • 1. Alkonyat – Újhold -> 137 szavazat ~ 34%
 • 2. Másnaposok -> 132 szavazat ~ 33 %
 • 3. Avatar -> 30 szavazat ~ 7.5%
 • 4. Nász-Ajánlat -> 25 szavazat ~ 6%
 • 5. A csúf igazság -> 22 szavazat ~ 5.5%

Az új szavazás a manapság oly divatos vámpír témához nyúl: arra vagyok kíváncsi melyik vámpíros sorozat volt a kedvencetek. A klasszikus Buffy/Angel vonal jött be, vagy az újonc The Vampire Diaries? Netán a True Blood vagy a Moonlight a nyerő? Szavazz te, hogy a legnépszerűbb vámpíros sorozatokból melyik a kedvenc!

467 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

 1. Én nem lepődtem meg, hogy a Harry Potter új része nem került be… Azt a részt úgy elrontották, hogy rossz volt nézni. És ezzel a véleménnyel sokan voltak még így…
  A végén pedig ez a vámpíros kérdés nehéz. És lehetetlen rá válaszolni. Mármint én anno a Buffy/Angel duettel ismertem meg a sorozatokat és azóta is imádom mindkét sorozatot, de imádom Vampire Diariest, meg a True Bloodot. És a Moonlight is jó lett, anno kár hogy nem sok lett belőle.

 2. @”xoxo ivett” Nekem tetszett a HP 6, szerintem nem volt rossz. Még nyáron néztem a moziban. Bár az új jelenetek (amik a könyvben nem is szerepeltek) eléggé zavartak…

  Szerintem nem nehéz a vámpíros kérdés, nálam ha vámpíros cucc akkor Buffy az alap. Bár a Moonlight-ra szavaztam, mert nemhiszem hogy rajtam kívül bárki is megtenné ^^

 3. xoxo ivett: egyetértek, az új Harry Potter kritikán aluli volt, csak reménykedni lehet benne, hogy az utolsó filmet nem szúrják el ennyire… :S

  A vámpíros témában pedig számomra egyértelmű a döntés, mivel a Buffy-mánia végigkísérte az egész kamaszkoromat, elfogult vagyok vele szemben. A karakterek (főleg Spike :P), a misztikum, a humor és a harcjelenetek annyira jól egybe vannak gyúrva, hogy hiába jó a többi vámpíros sorozat is, számomra a Buffy-t egész egyszerűen egyik sem tudja überelni.

 4. Tibi: Nekem pont azért nem tetszett a HP6, mert szinte semmi sem volt olyan benne, mint a könyvben, és sajnos ez baj. Szerintem legalábbis, az előző részeknél is volt, olyan ami más volt, de nem ennyire és nem is zavart.

  Angel pedig megkapta tőlem az egy szavazatát, mert választani nem tudnék közülük, és neki meg még nem volt. Meg hát David Boreanaz, csak az én kedvenc Bones-omban van éppen :D.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here