Főoldal Hírek Hírek röviden – 2010 március 31.

Hírek röviden – 2010 március 31.

0
Oszd meg!

– Az ország Robert Pattinson lázban ég. A Twilight sztárja ugyanis Budapesten forgat, ahol a Bel Ami c. produkció főszerepét alakítja, Uma Thurman és Christina Ricci társaságában. A 19. századi történet egy ambíciózus párizsi fiúról szól, aki gazdag szeretői segítségével gátlástalanul küzdi fel magát a társadalmi ranglétrán. A magyar rajongók folyton a forgatás helyszínén tartózkodnak, azonban Pattinson szerződése kiköti hogy nem adhat autogramot és nem is beszélhet rajongóival.

robert-pattinson-budapest

– Melissa McCarthy a Gilmore Girls és a Samantha Who? sztárja szerepet kapott Chuck Lorre készülő pilotjában, a Mike and Molly-ban, ahol ő lesz a főszereplő. A sitcom ötletet a CBS kérte be, Melissa pedig egy lefogyni vágyó nőt alakíthat majd a képernyőn.

– A Lost idén véget ér, a májusi fináléra pedig az ABC nagyon készül. A tévétörténelem egyik legsikeresebb szériájának az utolsó epizódja közben, harminc másodperc reklámért az ABC 177 millió forintnak megfelelő dollárt kér.

– Ma tér vissza a “V” az amerikai képernyőkre, több hónapos szünet után. Remélhetőleg nem fog olyan jelentősen zuhanni a nézettsége mint a Flashfowardnak.

– Ricky Martin a híres énekes végre hivatalosan is bevallotta azt, amit a rajongók már régóta sejtettek: “Büszkén mondhatom, hogy én egy szerencsés homoszexuális férfi vagyok. Boldog vagyok, hogy az lehetek, aki vagyok” – írta hivatalos oldalán. Martin korábban csak azt ismerte el hogy biszexuális, a teljes igazságot csak pár napja osztotta meg rajongóival.

– A Glee sztárja Dianna Agron és a Narancsvidék egykori Seth-je, Adam Brody egy párt alkot. A fiatalok a The Romantics c. film forgatásán szerettek egymásba. “Sok időt töltöttünk együtt, aztán egy nap elmentünk meginni egy kávét. egy órával később már ő volt a barátom” – nyilatkozta Dianna.

– Courtney Cox a Cougar Town főhőse szeretné ha napjaink egyik legnagyobb tinisztárja, Zac Efron is szerepelne a sorozatban. A 22 éves híresség még nem reagálta le Cox kommentjét.

796 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here