Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika The Proposal – Nász-Ajánlat (2010)

The Proposal – Nász-Ajánlat (2010)

6
Oszd meg!

Nem hiszem el hogy heteken át itt volt előttem a dvd és nem néztem meg. Oh, ha tudtam volna micsoda élménytől fosztom meg magam… Ez volt az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka, aminek a történetét olyan csavarosan és fondorlatosan írták meg, hogy én végig nem mertem elhinni hogy Reynolds és Bullock összejöhet. A vége annyira csavarosra sikerült, ráadásul amióta megjelent a képernyőn Andrew elbűvölő első barátnője, végig azt hittem ő kaparintja majd meg… Hogy én milyen kis csacsi vagyok, gondolom utólag, milyen Bullock vígjáték lenne az, ahol a dögös pasit végül egy “nonamenő” kaparint meg? :)
Gondolom a fentebb lévő sorokból kiderül, tökéletesen meg voltam elégedve a színészi gárdával. A nagyi szerepében Betty White annyira szimpatikus volt, ki ne akarna egy ilyen vidám és jó fej nagyit :) Sandra Bullock több volt mint tökéletes. Bőven 40 felett jár, de még mindig úgy néz ki mint egy zsenge harmincas, hihetetlen hogy csinálja. Ráadásul Ryan Reynoldssal akkora kémia jelent meg közöttük a képernyőn amit öröm volt nézni. Hirtelen nem is tudom melyik volt a kedvenc jelenetem, talán az amikor Margaret letérdelt New York utcáján hogy megkérje Andrew kezét…
Ryan Reynolds & Sandra Bullock - Nász ajánlat - The ProposalAzért hogy valami negatívat is mondjak, a sokat emlegetett pucér jelenet elég gázra sikerült. Nem tudom mit szívtak az írók miközben ezt kiötlötték, de most komolyan, Alaszkában vagyunk. Milyen pasi az, aki Alaszkában az erkélyen vetkőzik pucérra, úgy hogy a fülhallgató ugyebár a fülében van, mert az hogy beállítsa hangszóróra a cuccot fel se merül benne. Ráadásul ha haladsz egy szobában, csak lefelé nézel, nehogy lástdmi vagy ki van előtted ugye? Mégis, ahogy elnéztem Reynolds dagadó izmait, nem is bántott annyira a jelenet pontatlansága…
Összeségében elmondható, ez Sandra Bullock egyik, hanem a legjobb filmje. Az tény, hogy Sandra több mint tíz éve nem ért el ekkora sikereket, a Nász-Ajánlat nemzetközi box-office bevétele meghaladta a 300 millió sollárt, a DVD eladásokból befolyó összeg pedig több mint 54 millió dollárra rúg. Ráadásul People Choice és Teen Choice Awards díjat is nyert, mint legjobb film.
Értékelés: 10/10

1620 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Nekem is nagyon tetszett a film, Sandra és Ryan szuperek voltak együtt! Én mondjuk a legtöbbet a latin sztriptíztáncoson röhögtem, főleg a végén, amikor a bevándorlási hivatalban őt is elkezdték faggatni… :D

 2. Szerintem meg Sandra Bullocknak ennél sokkal jobb filmjei is vannak, pl. Beépített szépség, Két hét múlva örökké.

  Őszintén szólva én kicsit untam, plusz sokat veszített a hitelességéből, hogy kb. 2 nap alatt következett be a pálfordulás. A végén pedig Ryan Reynolds egész iroda előtti nyálas vallomása már kicsit sok volt.

  Összességében nem volt rossz, de többet vártam tőle.

 3. Én már háromszor láttam a filmet,de még mindig nem unom. :)
  Imádom Sandra Bullock-ot,egyik legjobb színésznő szerintem. Az én kedvenc jelenetem,mikor fekszenek a szobában,és Margaret magától elkezd mesélni a tetkóról,a szüleiről stb.
  Nálam mindenképpen 5/5!

 4. nekem is nagyon tetszett.halálra röhögtem magam azon a táncos jelenetnél az erdöben..meg mikor a madár elviszi a kutyát XD XD.sandra és ryan tényleg jól öszeillenének :)

 5. @Rileey Na igen, tényleg eléggé hirtelen történtek az események, de ha azt nézed több éve ismerték egymást, Reynolds pedig gyűlölte Bullockot, és mint tudjuk, a szerelem és a gyűlölet nagyon közeli érzés… nomeg, Ryant elnézve, nem nehéz beleszeretni… :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here