Főoldal Hírek ‘The Last Song’ – Készen állsz az utolsó dalra?

‘The Last Song’ – Készen állsz az utolsó dalra?

6
Oszd meg!

The Last Song - Az utolsó dal - Miley Cyrus - Liam Hemsworth 2A Disney valaha volt legnagyobb szupersztárja, a Hannah Montana c. sorozat hősnője, Miley Cyrus tavasszal meghódítja a mozik vásznait is. Ugyanis a főszereplésével debütál majd a The Last Song c. film, ami egyébiránt Cyrus első önálló mozifilmje, ahol nem kellett szőke parókát húznia gyönyörű barna fürtjeire.
Adam Shankman (Hajlakk, Megint 17) rendező legújabb alkotása egy zenés szerelmi történet. Egy könyvadaptációról van szó, Nicholas Sparks, “The Last Song” c. alkotásából születhetett meg a film. A történet főhőse Veronica ‘Ronnie’ Miller (Miley Cyrus) egy tizenéves lázadó kamaszlány. A szülei elváltak, az apja pedig New Yorkból egy festői kis városba költözött. Három év távollét után Ronnie anyja úgy dönt, hogy a gyermekeinek nem árt egy kis időt az apjukkal tölteniük. Ronnie kezdetben nem érzi túl jól magát az édesapja, Steve (Greg Kinnear) társaságában. Ám miután találkozik a jóképű Willlel (Liam Hemsworth), minden megváltozik…

The Last Song - Az utolsó dal - Miley Cyrus - Liam Hemsworth - FotoA filmet eredetileg 2010. Január 8-án már bemutatták volna a mozik, azonban ezt eltolták pár hónappal, Cyrus reagálása szerint tavasszal nagyobb sikerre számíthat egy romantikus alkotás. Így az amerikai bemutató 2010. Március 31-én lesz.
Reméljük hazánkba is mielőbb eljut “Az utolsó dal“, annál is inkább, mert a filmben fel fog csendülni  Miley második legjobb dala, a “When I Look at You“, de emellett az “I Hope You Find It” c. dal is jelen lesz az alkotásban.
Egyébiránt a sajtó régóta cikkezik a film forgatásán megszületett szerelemről ugyanis Miley a forgatások alatt szeretett bele jóképű partnerébe, Liam Hemsworth-be, akinek mellesleg a The Last Song lett élete nagy lehetősége.

689 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Meg fogom nézni a filmet,de nem Miley miatt…
  Szeretem Nicholas Sparks regényeit,tegnap például a Dear John néztem meg, ami ugye szintén N.S. regényéből született. Azt a filmet csakis ajánlani tudom.

 2. váov,nagyon tehetségesen irsz cikket,nagyon tetszik a fogalmazásod!:) Klassz a blog,csak jöhetne már egy kicsit több könyv kritika is;) igy tovább!:D

 3. @mius Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen :) Az a gond hogy mostanában kevesebb könyvre van időm/energiám, de van pár amit pár hete fejeztem be, azokról mindenképp fogok írni ^^

  @Detty Jaj, nemsokára elkezdik vetíteni a mozik a Kedves John-t! A héten összeírom milyen szuper premierek lesznek tavasszal :)

 4. Igen, április 8-án Kedves John! a mozikban. Kíváncsi vagyok,milyen szinkronnal.
  Én is megpróbálok eljutni a moziba,annak ellenére,hogy már láttam angolul. :)

 5. Igen, április 8-án Kedves John! a mozikban. Kíváncsi vagyok,milyen szinkronnal.
  Én is megpróbálok eljutni a moziba,annak ellenére,hogy már láttam angolul. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here