Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika 90210 – 2.13.

90210 – 2.13.

2
Oszd meg!

A múlthéten visszatért hosszú téli álmából a tavalyi esztendő legjobb újonca, legalábbis az én szememben kiérdemelte ezt a rangot. Ez az új epizód is hozta a szokásos 90210 feelinget, megvolt benne minden ami kellett. No vesézzük ki a West Beverly Gimi tanulóit.

Egy picikét furának tartom Annie viselkedését. Ha igazán szeretünk valakit nem hiszem hogy olyan hamar kiábrándulunk belőle ahogy azt ő tette Jasperrel. Jó, azt aláírom hogy szar lehet ha a pasidról kiderül hogy drogdíler, de azért a szerelem szikrájának meg kéne maradnia valamilyen szinten nem? Mondjuk elég durva dolognak tartom Jaspertől hogy zsarolja a lányt, undorító ha nem képes valaki felfogni hogy vége. Érdekesnek tartom a kettősüket, és bármennyire is hülyén hangzik, én remélem hogy Annie összejön Jasperrel.
Annyira tetszett amit az alkotók művelnek a Naomi-Liam párossal! Szerencsétlenek már két éve kerülgetik egymást, és most hogy végre itt a lehetőség arra hogy együtt legyenek, nem lehetnek teljesen boldogok. Ez így annyira reális! Ráadásul szerintem már a kezdetek kezdetén nyilvánvaló volt mekkora a szakadék Naomi és Liam származási, kultúrális és erkölcsi értékrendjük között, ezeknek a meglépte pedig alappillére egy jól működő párkapcsolatnak. Az ha a szexuális feszültség létezik, nem tesz valakiket automatikusan egy párrá. Két szóval: hajrá Ivy! :)
Ez a Silver-Dixon-Teddy trió annyira unalmas hogy nem is érdemel egy mondat többet. Kipipálva, megvolt.

A végére hagyjuk a mi drága Adrianna barátnőnket. Kezdjük ott, hogy ő mióta alkoholista? Lemaradtam valamiről úgy tűnik, az én emlékeimben Ade drogfüggő volt. Na mindegy is, ezen böszmeségtől térjünk el. Viszont nem tudom kinek az elmebeteg ötlete volt bevinni a leszbikus szálat a 90210-be. Félre ne értsetek, izgalmasak ezek a szálak, de egy tinisorozatnál tudjuk mihez vezet: pár résznyi dráma és jó sok cikk. És különben is, Marissa már volt leszbikus, az pedig a Narancsvidékben sem sült el túl jól.
Mindent összevetve izgalmas volt a visszatérés, a dialógusokkal sem akadt különös problémám, és egy-két jelenet ábrázolása különösképp tetszett, például Debbie és Kelly elmélyült beszélgetése vagy Dixon és Teddy különleges karateórája. Jó lesz ez így, csak tartsa a színvonalat.
Értékelés: 8/10

824 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nekem tegnap volt szerencsém megnézni ezt a részt, és nekem is nagyon tetszett.
    Szerintem Annie viselkedése a lehető legnormálisabb ebben a szituációban. Szerintem nem az a baj, hogy Jasper drogdíler, hanem amilyen félelmetesen viselkedik. Például ahogy lelökte Navidot a lépcsőn, meg a dühkitörései, és ez a mostani zsarolása, ezek mind pszichológiai betegségre utalnak. Nem csupán drogdílerről, hanem egy idegileg labilis emberről van szó, és tényleg megfélemlíti Annie-t. Amúgy szerintem szó sincs róla, hogy nem lenne szerelmes, de ezek után mit vársz? Hogy boldogan tapsikoljon, majd Jasper karjaiba omoljon? Meg nem azért, de ha első pillanattól fogva tudja, hogy mit tett Annie, akkor már miért nem vágta a lány fejéhez legalább a tettét, ha már a rendőrséghez nem fordult? Ilyet csakis a beteg emberek tesznek. Kicsit hasonlít ez a sztori a született feleségek 5. évadbéli Dave-szorihoz.
    A többihez nem fűzök hozzá semmit, nagyjából egyetértünk :D

  2. Hát igen, Adrianna-ról eddig csak a drogfüggősége derült ki, de ha belegondolsz, mikor az első évadba kiderült, hogy drogos, akkor azt mondta, hogy Naomi vezette be a pezsgő és kokain világába. Én innen gondolom, hogy akkor nem csak a droggal, hanem az alkohollal is akadtak gondjai. Csak épp eddig elfelejtették említeni. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here