Főoldal Hírek iCarly a Viva TV-n!

iCarly a Viva TV-n!

3
Oszd meg!

Bizonyára kevesünknek van Nickelodeon csatornája, nekem például sajnos nincs. Ezért is örültem amikor megtudtam, hogy a Viva TV műsorára tűzi a Nickelodeon legsikeresebb sorozatát, az iCarly-t! A premier Áprilisban lesz, ha jól értelmeztem a Viva főszerkesztőjének twitter üzenetét, akkor Április 5-én. Mindenesetre a promók már futnak a csatornán.
Az iCarly 2007. Szeptember 8-án debütált az amerikai Nickelodeon csatornán, azóta már két teljes évad elkészült, a harmadik szezon premierje pedig 2010 Februárjában volt a Nickelodeon-on. A történt egy baráti társaságról szól, akik egy internetes webshow, az iCarly elkészítésén fáradoznak, emellett pedig folyton jól is érzik maguk :) A sorozat kapcsán már megjelent több könyv is, illetve egy külön tévéfilm is debütált a sorozat sztárjival, iGo to Japan! címmel.

iCarly  - Miranda Crosgove - Viva -tv

A széria főszereplője a tizenhat éves Miranda Cosgrove, aki fiatal kora ellenére nagy karriert futott be. A Nickelodeon Miley Cyrus-a a Rocksuli c. filmmel debütált a mozik világába, ezt követte több tévé és mozifilm, illetve a Drake & Josh c. sorozat egyik főszerepe. Miranda aktív énekesi karrierrel is büszkélkedhet, amellett hogy ő énekli az iCarly főcímdalát, a Leave It All To Me-t (Drake Bell közreműködéséel) már a debütáló lemeze előkészületein dolgozik.
Tehát, ne feledjétek, Áprilistól iCarly a Viva TV műsorán!

3 Hozzászólások

  1. 1 hónapja még néztem Nickelodeonon, de azóta nincs, Viva meg már régebb óta. :(
    Aranyos, szerethető sorozat, de jobban örülnék, hogyha a címe inkább iSamdie lenne. Nem kedvelem Carly-t, (Miranda-t sem annyira), a kedvencem inkább Sam. Freddie-t a magyarhangja pedig nagyon kisfiússá teszi (Nathan hangja teljesen más).

  2. szerintem ez a műsor nagyon jó! kár hogy törölték a nickelodeont és a vivát is. :( de nagyon vicces és jó !

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here