Főoldal Hírek Ki ez a lány? – Ugly Betty a Viasat 3 műsorán!

Ki ez a lány? – Ugly Betty a Viasat 3 műsorán!

3
Oszd meg!

Hölgyeim és uraim: Betty visszatért! A Viasat3-on landolt a sorozat, premier 2010. március 29-én, hétfőn várható, 19.10-kor, ismétlés másnap 16.10-kor. Hétköznapi vetítésre számítsatok!

Magyarországi történelme alatt a sorozat megkapta a harmadik címét is, a Címlapsztori és az Ugly Betty helyett ezentúl Ki ez a lány?-ként keressétek a tv-újságokban. Egyenlőre az első évaddal debütál a sorozat, reménykedjünk benne hogy ezt követi majd a többi is, annál is inkább, mivel jelenleg a második évadhoz nincs magyar felirat.

A Ki ez a lány? a híres kolumbiai telenovella, a Betty a csúnya lány legsikeresebb feldolgozása. Azonban az amerikai csúnyaság teljesen más kasztba tartozik mint kolumbiai kolléganője. Ez a komédia sorozat elsősorban vicces szituációkra alapoz, és kevés benne a drámai elem.

Az Ugly Betty az Egyesült Államokban 2006. szeptember 28-án indult hódító útjára, és idén ér majd véget. Pályafutása során számos Golden Globe és Emmy díja mellé olyan többek között Teen Choice és GLAAD szobrokat is begyűjtött

ugly-betty

3 Hozzászólások

  1. Most minek új cím?? Hát ez a “Ki ez a lány?” no comment.

    Nagyon örülök, az egyik kedvenc sorozatom, nagyon rég volt már, hogy az első évadot adták, szóval épp ideje :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here