Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Middle – Az utóbbi évek legvicesebb sorozata

The Middle – Az utóbbi évek legvicesebb sorozata

0
Oszd meg!

Azt hittem a Malcolm in the Middle minőségének elérése elérhetetlen álom. Nos, azt hiszem ideje pezsgőt bontani és ünnepelni, a The Middle is legalább annyira jó, mint jó öreg Malcolm barátunk kalandjai. Persze sok hasonlóság nincs a két széria között, max annyi hogy itt is a reális valóságot látjuk. Tudjátok, az olyan gondok kerülnek előtérbe amik legtöbbünk életében előfordulnak, például a pénzhiány vagy a cikis iskolai helyzetek. Utóbbira a legjobb példa a család leánya Sue, akinek az iskolai baklövésein például iszonyatos röhögőgörcseim szoktak lenni. Gondolok itt az iskolai fényképezésre vagy épp az első részek valamelyikén tanúsított énekkari bemutatkozásához, ami aztán komikus tragédiába torkollott.
A sorozat legnagyobb előnye a vicces szituációk, ráadásul Patricia Heaton narrálásával az egész még mókásabb, olybá tűnnek a részek mintha Frankie memoárja lenne az egész, és nem a ‘jelen’ cselekménye zajlana a szemünk előtt. Apropó, Patricia, fel se ismertem őt a Szeretünk Raymondból :)
A The Middle az utóbbi évek legjobb vígjátéksorozata, a The Big Bang Theory óta nem született ilyen vicces alkotás, pedig próbálkozások voltak dögivel.

Persze mint a legtöbb jó sorozatot, a The Middle-t sem becsülik sokra az emberek, nemigazán alakult ki masszív rajongótábora, neten sem látok rajongói oldalakat a sorozatról vagy annak sztárjairól. Mégis, nézettségügyileg a The Middle totál rendben van, Január 12-én az ABC be is rendelte a második szezont, juppé!
Ha még nem kezdtél bele a sorozatba sürgősen ajánlom, hidd el nem fogod megbánni. Hihetetlen poénok, egy normális családról, azt hiszem ez a legfontosabb üzenete az egésznek. Alig várom az újabb és újabb részeket :)
Azért hogy valami rosszat is mondjak, jobban örültem volna ha mást castingolnak Axl szerepére. Félre ne értsétek, Charlie McDermott tehetséges kölyök, de még csak egy srác, Axl-nek pedig az a happje hogy boxeralsóban rohangál az epizódok 80%ában… Lefogadom ha egy Matt Lanter-féle félisten tenné ugyanezt, a The Middle is nagyobb sajtóvisszhangot (és ovációt) kapna… :)
Értékelés: 10/10

1072 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here