Főoldal Hírek Hírek röviden – 2010. Március 11.

Hírek röviden – 2010. Március 11.

3
Oszd meg!
 • Kedden új epizóddal jelentkezett a 90210 és a Melrose Place. A nézettségük szörnyű volt, a 90210 teljes lakosságban 1,70 millió, míg az MP 1,16 millió nézőt vonzott. A Melrose Place egyébként elérte negatív rekordját ezzel a résszel. Most már teljesen biztos hogy az MP nem kap második évados berendelést, ezért csak abban bízhatunk hogy kap rendes lezárást a szezon. Egyébként a részekről hétvégén lesz kritika!
 • Az Entertainment Weekley egyik újságírója összeállította a tíz legjobb, jelenleg is képernyőn lévő sorozatról szóló listáját. Íme, az eredmény: A férjem védelmében (The Good Wife), Breaking Bad, Lost, Péntek esti fények (Friday Night Lights), A rejtély (Fringe), Modern Family, Glee, Southland, A hatalom hálójában (Damages), Caprica. Én két sorozatot nagyon hiányolok, az egyik a Született Feleségek, a másik pedig a The Middle. A Cw-ről pedig a The Vampire Diaries mindenképp kellene a listába, lenne is tippem miket kéne kiszórni ;)
 • A Született Feleségekből megismert Lyndsey Fonseca csatlakozott a CW-nek készülő “Nikita” feldolgozáshoz. Lyndsy játssza majd a 19éves Alexet, akit különböző bűncselekmények miatt huszonöt évnyi börtönre ítélnek, ám a kormánynak más tervei vannak vele… A pilotban többek között Melinda Clarke (Narancsvidék), Aaron Stanford (Traveler – Az utazó) és Shane West (Vészhelyzet) is látható lesz.
 • Úgy tűnik egy újabb sorozatsztárokkal teletűzdelt film kerül majd a mozikba. Az Oranges c. film főhőse Hugh Laurie (Doktor House) lesz, aki viszonyba bonyolódik az egyik barátja fiatal lányával (Leighton MeesterGossip Girl). Ez a kapcsolat pedig kihatással lesz az egész életükre… Hugh fiát a legújabb hírek szerint a Narancsvidék sztárja, Adam Brody alakítja majd. A film forgatása Március 30-án indul, méghozzá New Yorkban.
 • Magyar címet kapott a Life UneXpected. A Comment:Com által lebonyolított címadó versenyen a Derült égből család diadalmaskodott. A sorozat Áprilisban mutatkozik be az AXN műsorán, én a héten darálok és írok is a szuper sorozatról.
 • Végezetül pár Gossip Girl SPOIELER: A héten forgatták a azokat a jeleneteket, amikor Blair nevelőnője Dorota megszüli a gyermekét. Előre is gratula :) A következő részekben egyébként még több érdekesség vár ránk, felbukkan Serena édesapja, és az évadzáróra visszatér Georgina is, ráadásul szőkén :)

3 Hozzászólások

 1. Je, jön a Life unexpected. Én is most darálom, hétvégén végzek és már most félek a tátongó űrtől.

 2. Ez a nézettség s 90210-nak is negatív rekord… de egyébként mindkét sorozat igazán jó résszel tért vissza.

 3. @Kriszti Ne aggódj, hetente jönnek az új részek, Április közepén lesz csak vége az első évadnak.

  @Feddo MP-t ma nézem, 90210hez még nincs felirat :s Sajnálom hogy a 90210 is negatív rekordot döntött, úgy tűnik nem nyerő ez a párosítás.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here