Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Cougar Town

Cougar Town

3
Oszd meg!

Azt hiszem ez tipikusan az a sorozat amit mindenki azért istenít mert ott van Courteney Cox. És valóban, nélküle szétesne az egész, nemhiába ő a központi karakter. Valljuk be, Jules néha idegesítő és korántsem olyan vicces amilyennek mutatja magát, mégis szimpatikus egyéniség. Mellette a legpofásabb az ő kisfia, Dan Byrd, akit már az Aliens in Americá-ban is imádtunk. Emlékeztek arra a jelenetre amikor Travis előadja Garysonnak hogy meleg? Na azon aztán dőltem a röhögéstől :)
A Cougar Townnak se igazán van története, a hősnő Jules (Courteney Cox) egy negyvenes frissen elvált nő, aki egy tinédzser fiút (Travis – Dan Byrd) nevel. Jules vágyik a szerelemre, az érzékiségre, és úgy érzi negyvenévesen is elég dögös hogy megkapja. Olyan az egész mintha a Született Feleségek Susanje találkozott volna az emlékezét nem elvesztő Samanthával. Apropó, Samantha Who?! Nemigazán tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyire másolja a szituációk nagy részét. Gondolok itt leginkább a hősnő legjobb barátaira akik utálják egymást, akikből az egyik a családi értékek vigyázója míg a másik egy bulis életet élő szingli nő… Ettől függetlenül egész jó ez a sorozat, ráadásul Courteney Cox jogosan kapta meg a Golden Globe jelölését.

Persze korántsem olyan nevetős mint egy vígjátéksorozatnak lennie kellene, inkább egy családi sorozat feelinggel rendelkezik, amiknek néha akadnak egetrengető pillanatai. Azt hiszem a Cougar Town-ra is simán ráillik a dramedy kifejezés.
Persze ismertek jól, nagyon fontos a látványvilág is, ebben pedig a Cougar Town jeleskedik, tele van dögös pasikkal, akik nem restek eldobni felsőik ha a jelenet ezt kívánja meg. Ezért mi nem győzünk elég hálásak lenni, ugye? :)
Egy dolognak rohadtul örülök: az ABC 2010. Január 12-én közölte a néppel, berendeli a sorozat következő szezonját is, tehát még jó nézhetjük ezt a csodaszuper sorozatot. Azt hiszem máris kevésbé fáj a Samantha Who? kaszája, hiszen itt van egy csodálatos pótlék…
Értékelés: 8/10

3 Hozzászólások

  1. Courteney Cox,bazmeg,legyé má akkora tisztelettel h a nevét helyesen írod le.

  2. ez mind szép és jó, tényleg jó sorozat a cougar town, viszont a dramedy az ugye comedia+drama, na ha most te nekem az utóbbira rendes példát hozol összehugyozom magam

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here