Főoldal Hírek Shannen Doherty a sztárokkal táncol

Shannen Doherty a sztárokkal táncol

2
Oszd meg!

A bűbájos boszorka, Shannen Doherty 2007 Novemberében még eképpen nyilatkozott a People.com-nak: “A Dancing With The Stars első évadjába éppenséggel kaptam meghívást, de bajom van azzal, hogy megkritizálnak, azt nem túlságosan szeretem. Tévészínészek vagyunk, nem vagyunk élő adásokhoz szokva. Nagy a nyomás, nagyon  idegörlő feladat, felnézek azokra az emberekre, akik ezt bírják. Én sajnos nem tartozom közéjük” (Forrás: Charmed.hu)
Nos, úgytűnik van az a pénz amiért Shannen elviseli ha kritizálják, és minden bizonnyal a nagy nyomástól sem roskad össze, ugyanis a legújabb Dancing With The Stars-ban ő is tánccipőt húz. Az idei szezonban egyébként a Pussycatdolls arca, Nicole Sherczinger és az egykori kebelcsoda, Pamela Anderson is szerepelni fognak.
Én természetesen Doherty-nek drukkolok, tudjátok hogy mennyire imádom őt :) Egyébként én sajnálom Shannent, az utóbbi években semmi se jön neki össze. Filmjeit csak a tv vetíti, sorozatokban nemigazán kap lehetőséget, a 90210-ben se láthattuk túl sokat, holott fiatalkorában egész Hollywood a lába előtt hevert. Lehet hogy egy hisztérika, de attól még tehetséges, és ez számít nem? Reméljük a táncos műsor újra a sztárok közé röpíti őt. Bárcsak Shannen is Született Feleség lenne :)

2 Hozzászólások

  1. wow, Shannen baby aztán nem nyugszik :D nagy változás, hogy elvállalta a műsort, bár a pénz nagyur.. és hát tényleg nem sok helyen látni őt mostanság. SHANNENT A DH-BA!!!!! :D

  2. @Richie A legújabb hírek szerint azért vállalta mert az apukája meggyógyult, és most szeretné legyőzni a félelmeit…. Mekkora fals duma :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here