Főoldal Hírek Lelépnek a Született Feleségek

Lelépnek a Született Feleségek

1
Oszd meg!

A legbiztosabb távozó Drea de Matteo, aki az idei szezon rejtélyét szolgáltatta nekünk. Sokáig ment a médiában azon pletyka, miszerint Drea nem jön ki túl jól a többi színésznővel. Marc Cherry – a sorozat atyaúristene – elmondta, nem ezért távozik Matteo, hanem mert a szerződése eredetileg is csak egy évadra szólt. Drea – akárcsak Carrie Bradshow – igazi New Yorki lány, a gyermekeit is ott szeretné felnevelni, nem pedig a napos Kaliforniában.
Az idei szezon egyik legmeredekebb történetszálát produkáló Dana és Julie is a távozás mezejére kényszerülhet, ha a pilotjaik berendelésre kerülnek. Ugyanis az ABC nagy lehetőséget lát a két tehetséges színésznőben, és szeretnék őket leendő sorozataik főszerepében látni.
Dana Delany számára a Body of Evidence jutott. A sorozatötletet a a Doktor House női változataként aposztrofálják. A produkció egy olyan halottkémről szól majd, aki sajátos stílusban vizsgálódik, segítve ezzel a rendőrség munkáját. Érkeztek olyan hírek is, miszerint Dana egyszerre csinálná mindkét sorozatot, de ezáltal Katherine jóval kevesebbet szerepelne a Született Feleségekben.

Julie Benznek is érdekes szerep jutott, a No Ordinary Family c. sorozattervben kapott főszerepet. A Dexter egykori sztárjának sorozata egy olyan átlagos amerikai családról szólna, akik szuper erővel rendelkeznek, Julie például szuper gyorsasággal tudna száguldani. A pilotot a Testvérek és az Édes drága titkaink készítője, Greg Berlanti készítené el.
Májusban dől el hogy Dana és Julie is elhagyják-e a Született Feleségeket, hiszen akkor lesz az Upfronts, amin bejelenti az ABC milyen pilotokból rendel be sorozatot. Drea távozása viszont biztos, ez pedig valószínűleg nagy hatással lesz az évadrejtélyre is.

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here