Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Született Feleségek – Hello, Julie Benz!

Született Feleségek – Hello, Julie Benz!

4
Oszd meg!

Egy ideje nem írtam a Született Feleségekről. Nem hagytam ám abba a sorozatot, sőt! Végre visszatért az a minőség ami mindig is jellemezte. Persze akadnak logikai bukfencek, de hol nincsenek? Gondolok itt elsősorban Bree és Karl románcára, amit egész egyszerűen imádtam nézni, erre Karl elmegy, Bree pedig van olyan ökör hogy újra esélyt ad Orsonnak. Most azon drukkolok hogy Samuel Page csavarjael Bree fejét, és végre valahára kerüljön már ki a szériából Kyle McLachlan. Orson már nagyon idegesít, a harmadik évados vagányságának már a csírája is eltávozott belőle…
Lynette szála is kezd kicsit untatni, ezt az új jövevényt még mindig totál feleslegesnek tartom. Az egyetlen valamire való momentum az utóbbi hetekben az Penny születésnapjának az elfelejtése volt, na jó azért a pszihológusnéni is nevettünk rendesen. Mégis, nem tudok kibékülni a ténnyel, úgy tűnik Lynette újra anya lesz (minek????).
Gaby hozza a szokásos formáját, az Ana-val való bánásmód pedig egyre szimpatikusabbá teszi a karaktert. A legutóbbi részben amikor Bobnál és Leenél vendégeskedett, annyira szimpatikus jelenség volt. Ráadásul még többet megtudtunk a meleg szomszédokról, ami  pozitív hatással volt a sorozatra.
Az idei évadrejtély jól indult, de mintha kezdene ellaposodni, de lehet az a gond, hogy a főhősök története túl erőteljes, ami mellett eltörpül Angie részenkénti háromperces siralma a szörnyű titkáról, meg persze a következményekről ha mindez napvilágra kerül.

Julie Benz megérkezése tette fel a pontot az i-re. Nélküle is pörgött a sorozat rendesen, azonban Robin karaktere nagyon feldobta a Lila akác Közt. Sok kritikát olvastam azzal kapcsolatban hogy a 6.15.ös rész mennyire uncsi volt, hát ezzel én vitatkoznék. Jó döntés volt Robinnak ennyi teret biztosítani, még szimpatikusabbá vált ezáltal a karakter. Kellenek az ilyen okító részek is a sorozatba.
A szériába bevezetett leszbikus szál is érdekesnek tűnik, kitudja talán Katherine pont Robin mellett találja meg a boldogságot! Alig várom hogy kiderüljön :)
A hibái ellenére az idei szezon dübörög rendesen, mégis azt kívánom hogy jövőre érjen véget a sorozat. Annyira félek hogy úgy jár mint a Melrose Place, aminek utolsó szezonja pusztán egy olcsó paródiája volt a kezdeti izgalmaknak…
Értékelés: 8/10

4 Hozzászólások

  1. Jujjjj Tibi annyira egyetértek veled.már régota vártam hogy irsz e vajon a DH-ról.nekem is nagyon bejön ez az évad..Lynette terhességét énsem birom azt hittem majd elveteti vagy mind2t elvetéli…karl halála nagy pofáncsapás volt nekem..orson egy nomorult..az uj fiu nekem elég furcsa..tul sok mindent tud breeröl…attol félek mint a hasonlo sorikban ö is egy Pszihopata lesz és megrobálja megölni Breet vagy hasonlo…és ÁÁ derüljön már ki Bowenék titka ÁÁ

  2. Egy ideig nem néztem, most húztam le három részt egyszerre, csodálatos volt :)

    Én is kíváncsi leszek mi lesz a sráccal :) Már csak Sam Page miatt is remélem hogy sokáig marad. Bár összejönne Bree-vel, bulis lenne :)

    Am. engem a Bowen titok hidegen hagy, nemtommiért :d

  3. én is folyamatosan nézem a sorozatot, de azt nem tudom, hogy mikor jöttek arra rá, hogy Lynettnek lánya lesz?

  4. Julie Benz! Épp hogy elsirattam a Dexterben, erre feltűnik a DH-ban! Nem is számítottam rá! XD mostmár annyira nem tetszik a karaktere, meghagytam volna annak az egy-két résznek, amíg Susanékkal volt, most már olyan… izé.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here