Főoldal Hírek Hírek röviden – 2010. Február 26,

Hírek röviden – 2010. Február 26,

2
Oszd meg!
 • Sean Faris legutóbb a The Vampire Diaries-ben tűnt fel az amerikai képernyőkön, a CW fejesei pedig azonnal lecsaptak a jóképű titánra. A The Wyoming Project főszerepét kapta meg a srác, a pilotot pedig a Gilmore Girls szülőanyja, Amy Sherman Palladino készíti el. A történet szerint Sean egyedül marad három húgával, miután a szülei elhunytak. Májusban derül ki hogy lesz-e sorozat a pilotból, én nagyon drukkolok neki. Szerény véleményem szerint a Life UneXpected-del tökéletes duót alkotnának :)
 • Emlékeztek még a Hajrá csajokra? A sokadik folytatás után Kirsten Dunst egykori sikerfilmje a Broadwayra tart, ahol egy musical keretében lesz majd látható.
 • A boncolások által világossá vált, Brittany Murphy természetes módon hunyt el, a halottkém jelentése által nem találtak kábítószerre vagy alkoholra utaló nyomokat a szervezetében. Reméljük ezek után már békében nyugodhat a Nagydumás kiscsajok egykori sztárja.
 • A Valentin Nap c. film máris 240 millió dollárnyi bevételnek örvendhet alig három hete történő premierje óta. Még egy okkal több hogy mihamarabb rávessük magunk.
 • A CW sok érdekes pilotot rendelt be jövőre, ráadásul a Gossip Girl, Supernatural, 90210, The Vampire Diaries és az America’s Next Top Model már megkapta a berendelést a következő szezonra. És mi van a többiekkel? Az E-online információ szerint:
  • Smallville: A visszatérés több mint valószínű, tekintettel hogy a pénteki halálnapon átlagosan 2,5 millió nézőt vonz az öregedő Tom Welling, aki ráadásul kikötötte, csak akkor írja alá a szerződését a tizedik szezonra, ha a Hellcats c. pilotot berendeli a csatorna sorozatként.
  • Melrose Place: A CW arra vár hogy kiderüljön hogy teljesít tavasszal a sorozat. Mindenesetre az eddigi eredmények siralmasak, a The Vampire Diaries ismétlései is erősebbek mint az MP premier részei
  • One Tree Hill és Life UneXpected: Bennfentesek szerint csak az egyik marad… Tekintettel arra hogy a LUX csak most kezdődött el, a CW több időt szeretne neki biztosítani, ráadásul gazdasági okokból is jobb befektetés lenne nekik, hiszen a One Tree Hill régi sorozat, a színészek is ‘drágábbak’ egy cseppet. Én személy szerint nem bánnám ha mindkettő megmaradna :)
 • AnnaLynne McCord a New York-i Fashion Week-en izgatottan nyilatkozott az újságíróknak, elmesélte hogy izgatott a 90210 harmadik szezonja miatt, illetve nyárra négy projekt is kinézőben van, legalábbis annyi tárgyalást folytatnak a menedzserei.
 • A Disney új szuper mozija a Rapunzel nevet változtatott, ezúttal Tanglede-ként kell majd asszociálni rá. Rapunzelt egyébként Mandy Moore szólaltja meg, szerelme pedig Zachary Levy lesz.
 • Demi Lovato szerepelni fog az ABC sikerműsorában, a Nagy Házalakítás-ban.
 • Emma Roberts a JONAS-ban kapott szerepelt, a Twiterrén ezt tette kösszé: “Nemrég jöttem a JONAS felvételéről, olyan vicces volt. Kevin, Nick és Joe állatiak
837 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

 1. Hát, nincs rá túl sok esély hogy megmaradjon :s De a remény hal meg utoljára, az OTH már amúgy is táncolt pengeélen jópárszor és még mindig képernyőn van ^^

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here