Főoldal Érdekességek Ajánló Ajánló: Aliens in America – Kakukktojás

Ajánló: Aliens in America – Kakukktojás

0
Oszd meg!

Egy kollégiumi szobattársam ajánlotta a sorozatot, oda is tolta elém a kiírt dvd-t. Belenéztem és azóta sem tudok leállni. Nagyon de nagyon állat egy sorozat :)

Íme, a történet röviden azoknak akik nem ismerik: Justin (Dan Bryd) egy 16éves srác, aki tök nyomi a suliban. Az anyja Franny (Amy Pietz) elhatározza hogy egy jóképű és dögös cserediákot befogadva az otthonába népszerűvé teszi a fiát. Nos, a dolog másképp alakul, a cserediák ugyanis Raya (Adhir Kalyan) a pakisztáni srác. A sorozat innentől kezdve átcsap komikába, Justinnak még rosszabb, Rayat terroristának nézik mindenütt, én meg fulladozok a röhögéstől

kakukktojas

2007-ben debütált a csodálatos CW műsorán, ahol egy év után sajnos elkaszálták. Azóta (és azelőtt is) a sorozat sztárjai számos helyen felbukkantak: Dan Bryd a Cougar Town-ban alakítja Courtney Cox fiát, Adhis Kalyan a Kés/Alatt-ban játszik, Lindsey Shaw a 10 Things About I Hate You-ban főszerepel Scott Patterson pedig jól megérdemelt pihenését tölti a Gilmore Girls és az Aliens in America után.

Szóval, igazi sztárparádé, és vicces szituációk, ajánlom mindenkinek!

883 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here