Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Cupid – Szerelem nyilasa

Pilotkritika: Cupid – Szerelem nyilasa

2
Oszd meg!

Nagyon reklámozta a Viasat3 a sorozatot, pár női weboldalnál még kiugró reklámként is szerepelt az emlékeztető, kedd esténként 21.10.kor kezdődik a Szerelem nyilasa! Azt máig nem fogtam fel minek egy hét részes sorozatot így reklámozni, de ez legyen az én gondom.

cupid-pilot

Nagyon korrekt nyitással állunk szemben, a szinkronra sem lehet panaszunk. A történet röviden annyi, hogy Cupidot száműzték az Olimposzról, és csak akkor térhet vissza ha összehozott a földön száz szerelmespárt. Nos, elvileg részenként egyet illene teljesíteni, szóval saccperkábé öt évadra tervezhettek vele a készítők. Hát, meg lett belőle egyharmad…

A színészekkel kapcsolatban, a mi Cupidónk Bobby Cannavale nagyon elbűvölő volt, ellenben a női hősünk Sarah Paulson nagyon unszimpatikus minden tekintetben. Egy rossz (?) színészválasztás mindenesetre nem riaszt el a sorozattól, mellesleg ha annyira leesne a minőség egész egyszerűen kaszálom én is :)

Nem akarok látatlanul ítélkezni, de azért annak csak van valami oka hogy másodszor is megbukott a sorozat. Ráadásul Rob Thomas ezt a verziót sem tudta eladni a népnek. A ’98as verzió mellesleg még jobban is járt, az megért legalább tizenöt epizódot.

1309 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Érdekes,én pont fordítva látom. Nekem a főszereplő hapsi nagyon unszimpatikus, a nő karakterét pedig nagyon megkedveltem. Ízlések és pofonok.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here