The Good Wife – 1.01.-06.

0

Sikerült alaposan meglepnem önmagam, nem hittem volna hogy ennyire be fog jönni egy ügyvédes sorozat. Tudjátok, nem nagyon vagyok oda az egy rész per eset ügyekérd, szeretem ha van átmenet a részek között. Azt hiszem ezért is tetszett meg annyira A férjem védelmében. Mert itt nem csak az van, hogy kapunk egy ügyet, megoldjuk és jónapot. Nem, itt van családi háttér – nem is akármilyen – és totál beleélem magam szegény Alicia helyzetébe. Kíváncsian várom mi lesz a férjével, vajon kiszabadul? És Cary és Kalinda összejönnek vajon? Diane megtalálja a boldogságot Malcolm mellett? Te jó ég, legyen már vasárnap :)
Elsőre nagyon bekattantam amikor meghallottam Julianna-t. Egész egyszerűen értetlenül ültem a képernyő előtt, mit keres itt Németh Kriszta? Hiszen Julianna egyenlő Kováts Adél. Sajnálom hogy nem sikerült befűzni a csajt, ennek dacára egész jó lett a szinkron :)
Annak idején csak Matt Czuchry miatt kezdtem bele, eszembe se jutott volna hogy Julianna Marguiles ennyire megfog majd a játékával. Pedig megtörtént, The Good Wife rajongó lettem. El se hiszem. Hiszen ez annyira nem Ally McBeal. És mégis jó. Ráadásul a részenkénti ügyek is érdekesek. Szóval, egy szó mint száz ez egy remek sorozat, alig várom az új részeket. Ha elfogy a Hallmarkon kénytelen leszek letölteni, kizárt hogy heteket várjak :)
Értékelés: 9/10

832 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply