Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Good Wife – 1.01.-06.

The Good Wife – 1.01.-06.

0
Oszd meg!

Sikerült alaposan meglepnem önmagam, nem hittem volna hogy ennyire be fog jönni egy ügyvédes sorozat. Tudjátok, nem nagyon vagyok oda az egy rész per eset ügyekérd, szeretem ha van átmenet a részek között. Azt hiszem ezért is tetszett meg annyira A férjem védelmében. Mert itt nem csak az van, hogy kapunk egy ügyet, megoldjuk és jónapot. Nem, itt van családi háttér – nem is akármilyen – és totál beleélem magam szegény Alicia helyzetébe. Kíváncsian várom mi lesz a férjével, vajon kiszabadul? És Cary és Kalinda összejönnek vajon? Diane megtalálja a boldogságot Malcolm mellett? Te jó ég, legyen már vasárnap :)
Elsőre nagyon bekattantam amikor meghallottam Julianna-t. Egész egyszerűen értetlenül ültem a képernyő előtt, mit keres itt Németh Kriszta? Hiszen Julianna egyenlő Kováts Adél. Sajnálom hogy nem sikerült befűzni a csajt, ennek dacára egész jó lett a szinkron :)
Annak idején csak Matt Czuchry miatt kezdtem bele, eszembe se jutott volna hogy Julianna Marguiles ennyire megfog majd a játékával. Pedig megtörtént, The Good Wife rajongó lettem. El se hiszem. Hiszen ez annyira nem Ally McBeal. És mégis jó. Ráadásul a részenkénti ügyek is érdekesek. Szóval, egy szó mint száz ez egy remek sorozat, alig várom az új részeket. Ha elfogy a Hallmarkon kénytelen leszek letölteni, kizárt hogy heteket várjak :)
Értékelés: 9/10

1072 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here