Top10 az Évtizedből – Hannah Montana: A film [2009]

  5
  Oszd meg!

  Ez volt az a film, amit kicsit félve tettem be a listára. De azok után hogy hétvégén újranéztem, rájöttem hogy nem bírnám ki ha nem lenne itt. Mégis miért? Hiszen annyira egyben volt az egész. Persze, voltak gyengeségei, gondolok itt a néhol nehezen követhető történetre, vagy arra hogy mennyire elhanyagolták a sorozat – egyébként kulcsfontosságú – szereplőit. Mégis, valahogy magával ragadóvá vált az egész alkotás.

  Ha másra nem is, emlékezzünk vissza azokra a gyönyörű tájakra. Vonatkoztassunk el egy cseppet Miley Cyrustól, és gondoljunk vissza a film legjobb momentumára: felcsendül a The Climb fantasztikusan gyönyörű dallama, és akkor előtörnek a reakciók. Igen, a film leggázabb része amikor a koncerten lévő több ezer ember megígéri hogy nem mondják el Miley titkát. Igen, mindenki tudja hogy ez mennyire hülyeség mégis bezabáljuk. Akárcsak Miley Cyrust. Van ilyen gyerekek.
  A film egyébként kirobbanó siker lett, noha a High School Musical 3 adatait nem sikerült produkálnia. Hannah barátnőnk a világ mozijaiban (amerikát is beleértve) 150 millió dollárnyi vagyont gyűjtött, ehhez csapjuk hozzá az 56 millió dollár dvd bevételt. És ezek után reménykedjünk benne hogy előbb-utóbb az összes disney-sorozat eltalál a nagyvászonra. Tudom-tudom, álmodik a nyomor.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here