Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Top10 az Évtizedből – Hannah Montana: A film

Top10 az Évtizedből – Hannah Montana: A film [2009]

5
Oszd meg!

Ez volt az a film, amit kicsit félve tettem be a listára. De azok után hogy hétvégén újranéztem, rájöttem hogy nem bírnám ki ha nem lenne itt. Mégis miért? Hiszen annyira egyben volt az egész. Persze, voltak gyengeségei, gondolok itt a néhol nehezen követhető történetre, vagy arra hogy mennyire elhanyagolták a sorozat – egyébként kulcsfontosságú – szereplőit. Mégis, valahogy magával ragadóvá vált az egész alkotás.

Ha másra nem is, emlékezzünk vissza azokra a gyönyörű tájakra. Vonatkoztassunk el egy cseppet Miley Cyrustól, és gondoljunk vissza a film legjobb momentumára: felcsendül a The Climb fantasztikusan gyönyörű dallama, és akkor előtörnek a reakciók. Igen, a film leggázabb része amikor a koncerten lévő több ezer ember megígéri hogy nem mondják el Miley titkát. Igen, mindenki tudja hogy ez mennyire hülyeség mégis bezabáljuk. Akárcsak Miley Cyrust. Van ilyen gyerekek.
A film egyébként kirobbanó siker lett, noha a High School Musical 3 adatait nem sikerült produkálnia. Hannah barátnőnk a világ mozijaiban (amerikát is beleértve) 150 millió dollárnyi vagyont gyűjtött, ehhez csapjuk hozzá az 56 millió dollár dvd bevételt. És ezek után reménykedjünk benne hogy előbb-utóbb az összes disney-sorozat eltalál a nagyvászonra. Tudom-tudom, álmodik a nyomor.

5 Hozzászólások

  1. Nálam sem szerepelne egy top 10-es listán. :S
    Ami nekem kihagyhatatlan,az a Másnaposok,MJ-This is it és a Nász-ajánlat.

  2. Nem értem mért kell ez a -“Szted ez egy évtized filmje? úristen…. érdekesek a meglátásaid…”-
    Ez Tibi listája szóval ha ő szereti akkor szereti…én nem láttam ezt a filmet és nem is érdekel de attól még másnak tetszhet.Emberek vagyunk nem egyforma az ízlésünk..

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here