Főoldal Hírek Sag Awards 2010

Sag Awards 2010

2
Oszd meg!

Cory Monteith és Dianna Agron - Nyert a GleeTizenhatodik alkalommal díjazták magukat a szakmabeliek, a Screen Acotrs Guild díjátadó keretein belül. Azért az bulis hogy a színészek díjazzák egymást, és ergo így minősítik a másik munkáját. A nyertesek szinte ugyanazok mint a Golden Globe esetében. A legjobb dráma már megint a Mad Man. Ideje lenne belenézni, csak van oka hogy évek óta minden fontos díjat bezsebel. A legjobb drámai színész Michael C. Hall (Dexter) lett, míg nőben Julianna Marguiles (The Good Wife) diadalmaskodott. A vígjáték kategóriában ismét nyert a Glee, alleluja nagyon megérdemelték. A legjobb színészek díját a 30 Rock szuperpárosa, Tina Fey és Alec Baldwin vitte el.
Egyébként legalább a SAG-tól elvárná az ember hogy másképp díjazzon, ergo ne mindig azokat jutalmazza akik mindenhol díjat kapnak. De legalább nyert a Glee, ezzel amúgy is maximálisan elégedettek lehetünk :)

782 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

 1. “Egyébként legalább a SAG-tól elvárná az ember hogy másképp díjazzon, ergo ne mindig azokat jutalmazza akik mindenhol díjat kapnak.”
  Ezzel azért nem értek egyet (bár nyilván szubjektív a véleményem). Attól függetlenül, hogy éppen a színészek, újságírók… meg a jóég tudja, kik döntenek, nyilván nem az alapján ítélik oda a díjakat, hogy “Jé, ez a sorozat/színész sorban szarrá nyeri magát a különféle gálákon, nosza adunk neki mi is.”. És annak sem örülnék, ha egyesek “szánalom díjakat” kapnának, mert őket sehol sem értékelik. Ugyan már.
  Nem ismerem minden díjazott munkásságát, de rengeteg sorozatot nézek, és azért a jelöltek közül szerintem szinte bárki megérdemli a díjat. Láttam már pár Mad Men epizódot is, és attól mert nekem annyira nem tetszett, azt azért elismerem, hogy igenis nagyon minőségi sorozat, valammint Tina Fey és Alec Baldwin sem véletlenül kapta a díjait a 30 Rock alapján. Tényleg nagyon jók. Attól függetlenül, hogy mondjuk a Dextert és a Supernaturalt is imádom, azért megértem, hogy az egyiket miért jelölik, a másikat pedig miért nem (vannak azért színvonalbeli különbségek, valljuk be), de ugyanez áll mondjuk egy csomó másik sorozatra. Attól mert mi szeretjük, azért beláthatjuk, hogy minőségbeli eltérések az egyes sorozatok között.
  És csak örülök, ha olyan kedvenceim, mint Michael C. Hall vagy a Glee díjazottak lesznek:)
  Remélem, azért úgy-ahogy követhető voltam :P Nem letámadni akartalak, nehogy félreértsd, csak egy másik véleményt leírni.

 2. No igen, de szerinted az újságírók akik a Golden Globe-ot adják, végignézik egyáltalán azokat a részeket, amiket nekik küldenek hogy “nézdmármeg ki hogy játszott”. Szerintem nagyon nem.
  Legalább a színészek tudhatnák hogy vannak mások is közöttük akik megérdemelnék azt a díjat, nem csak mindig Alec vagy Tina vagy a Mad Men :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here